Lektoriranje diplomskih nalog

Danes je politika slovenskega izobraževanja na fakultetah usmerjena na čim večjo količino študentov. To pomeni, da imamo vsako leto čedalje več študentov in diplomantov.

Kljub temu, da je mogoče kakovost študija rahlo padla je fakultetam v interesu, da se študentje lotijo izdelave diplomske naloge na najvišji možni ravni. Večina fakultet se je zavarovala in v navodilih pri zaključevanju študija kot obvezno določila lektoriranje diplomskih nalog.

Lektoriranje diplomskih nalog opravljajo lektorji z ustrezno izobrazbo in poskrbijo, da se slovnične in slogovne napake odstranijo. V agenciji LPI.SI je lektoriranje diplomskih nalog osnovna dejavnost. Zaradi tega smo vsem študentom na voljo vseh 7 dni v tednu, pri nas dobijo vsa potrebna potrdila, ki jih potrebujejo pri prijavi na zagovor, cena storitev pa je primerna za študentski žep.

Lektoriranje – naročilo še nikoli lažje

Pred potrditvijo naročila se najprej s stranki dogovorimo za točno ceno, ki jo dobi v uradni ponudbi na e-naslov. Takoj, ko dobimo potrditev se lotimo lektoriranja. Povprečna diplomska naloga je končana že v roku 24 ur od potrditve. Poleg končne verzije dobi študent pri nas tudi verzijo z vidnimi popravki. Pred prevzemom pa je potrebno poravnati račun.

Dodatne storitve

Poleg lektoriranja diplomskih nalog lahko pri nas študentje naročijo tudi oblikovanje po navodilih fakultete, prevod povzetka, tisk in vezavo. V primeru naročila večih storitev nudimo dodatne ugodnosti, pri vezavi nalog pa je dostava na dom brezplačna.

Več informacij o storitvah LPI.SI si poglejte na www.lpi.si ali pošljite povpraševanje na info@lpi.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja