Očala Serengeti

Serengetijev  sloves o izdelovalcu najboljših očal za vožnjo na svetu je zagotovo plod tehnologije upravljane s človeškim občutkom.

Ta perfektna uravnoteženost se evidentno kaže na vsakem koraku v ultra moderni manufakturi, kjer se proizvajajo visoko kakovostna stekla. Videti je mogoče celo vrsto najzmogljivejših računalnikov, robotov in tehnikov, ki so vsi osredotočeni le na eno stvar – izdelati najboljše optično steklo na tržišču.

Nikjer ne izkusijo vaše oči toliko različnih sprememb kot pri vožnji. Iz senčnega območja v nenadno bleščanje, odbijajoča se svetloba od snega ali vode, iz megle v dež itd. Serengeti je izdelal za vse te različne spremembe, posebna stekla s ˝pametno˝ tehnologijo imenovano Spectra Control. Ta daje vsakemu steklu edinstveno zmožnost prilagajanja vremenskim razmeram. S to tehnologijo vas Serengeti postavi pred druge, saj bodo vaše oči v vsaki situaciji pripravljene na najzahtevnejše pogoje a vendar sproščene. Poleg Spectra Control tehnologije so sončna očala Serengeti tudi polarizirana, kar še dodatno zaščiti vaše oči pred bleščanjem. Vsa očala Serengeti imajo popolno tudi UVA in UVB zaščito.  Prav tako Serengeti izdela vsa stekla tudi z dioptrijo, s tem niso prikrajšani za užitke v vožnji niti tisti vozniki kateri trpijo s slabovidnostjo.

Vsa očala Serengeti so tako izdelana do popolnosti. So sofisticirana in s svojimi oblikami niso nikdar iz mode. Združujejo najnaprednejšo tehnologijo in brezčasno obliko.

Najnovejšo kolekcijo Serengeti si lahko ogledate v spletni trgovini Vsezaoci.si in v poslovalnici Auer optike v Mariboru.

Auer optika

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja