Hitra dostava od vrat do vrat

Bi radi nekoga presenetili s prav posebnim darilom ali pa morate zelo hitro na drugi konec Ljubljane ali v kakšen drug slovenski kraj posredovati kakšen pomemben dokument ali listino oziroma potrebujete kakšno drugo hitro dostavo, ki mora biti opravljena še isti dan? V tem primeru se je najbolje obrniti na podjetje, ki je specializirano prav za to dejavnost, saj bo vaša pošiljka tako zagotovo dostavljena ekspresno hitro: še isti dan oziroma lahko celo že v manj kot eni uri.

Dostava door to door (od vrat do vrat) je zelo učinkovit način, kako določen predmet, dokument oziroma kakršnokoli pošiljko poslati na nek drug naslov, ne da bi vam bilo treba pri tem prestopiti prag vašega stanovanja, hiše ali delovnega mesta, saj bo za vse poskrbelo podjetje za dostavo oziroma njihov dostavljavec. Na tak način lahko s hitro dostavo posredujete skorajda karkoli si izmislite, zavrtite svoj telefon in dostavljavcu razložite, kakšno storitev potrebujete. Zelo pomembno je, da že v telefonskem klicu navedete približno težo oziroma velikost izdelka (volumen), predvsem pa naslov, na katerega mora biti pismo, paket ali predmet dostavljen.

Če se vam zelo mudi, se lahko dogovorite, da vašo pošiljko dostavijo prednostno, tako da bo do naslovnika prišla še prav posebno hitro, v eni do dveh urah ali celo v rekordnem času pol ure oziroma mogoče še prej, zato je ta storitev res primerna za različne namene. Dostavljavec se bo zagotovo potrudil, da bo vaša pošiljka dostavljena v najkrajšem možnem času oziroma kakor hitro bo to mogoče. Vsekakor večina pošiljk in paketov po Sloveniji z dostavo door to door (od vrat do vrat) dospe še isti dan oziroma v nekaj urah, odvisno od tega, kdaj je bila pošiljka oddana (v jutranjih ali večernih urah) oziroma od tega, v kako oddaljen kraj jo želite posredovati, pa tudi od tega, kako hitro jo želite dostaviti naslovniku oziroma kako zelo se vam pri tem mudi.

Prednost takšne vrste hitre dostave pred običajnimi poštnimi storitvami je tudi ta, da bo dostavljavec po vašo pošiljko prišel direktno na vaš dom oziroma v pisarno, torej pred vaša vrata, in jo odpeljal prav do naslovnikovih vrat, kar pomeni da se s takšno dostavo ne skrajša le čas potovanja pošiljke, ampak z njo vsekakor prihranite tudi vaš čas. Še posebej prav bo hitra dostava prišla starejšim in gibalno oviranim, saj jim bo prihranila za njih naporno pot ven iz stanovanja ali hiše.

Dostavljavci pa ne prenašajo samo pošiljk, ampak ponujajo še druge storitve, ki bodo prav tako razveselile starejše, gibalno ovirane in tiste, ki nimajo časa oziroma ga nočejo izgubljati z različnimi zamudnimi opravki, kot so urejanje dokumentacije po raznih uradnih institucijah. Dostavljavcu tako lahko naročite, da to mukotrpno in časovno potratno nalogo opravi namesto vas. Vse dokumente in listine, ki jih za to potrebuje, bo dostavljavec prevzel direktno na vašem domu, in nato takoj odhitel opravljat in urejat vaše opravke na banko, zavod, sodišče, občino ali kakšen drug urad, kjer bo poskrbel za urejanje dokumentov namesto vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja