Gostinske blagajne

Gostinske blagajne so, kot že samo ime pove, blagajne, ki se uporabljajo v gostinstvu in v dejavnostih, ki so dandanes zelo razširjene in popularne med ljudmi, saj si veliko ljudi po napornem vsakdanu želi sprostitve v gostinskem lokalu in pozabiti na težave. Tam se srečajo s prijatelji, sodelavci, znanci in bližnjimi sorodniki, si dajo duška pri jedači in pijači in se poveselijo v preverjeno dobri družbi. Pri tem jim lastnik ali najemnik lokala , ko ga zapuščajo, izda račun za opravljeno storitev. Račun in cene na izdanem računu se morajo ujemati s cenikom in s cenami, ki so tam navedene.

V maloprodaji in v gostinstvu danes ne gre več brez modernih POS blagajn. V današnjem času mora biti program za račune odličen ter razločen. Za uporabnika pa mora biti uporaben in jasen.
Z modernimi programi za trgovino si marsikateri ponudnik storitev olajša delo. Na tržišču se pojavlja več vrst gostinskih blagajn, ki so sodobne izvedbe in opremljeni z najsodobnejšo opremo. Njihovi programi za račune pokrivajo širok spekter področij in nalog: od frizerja, kioska do velikih trgovskih mrež in gostinskih verig. Glavna naloga ponudnikov storitev v gostinstvu je, da strankam olajšajo delo z upravljanjem računov.

Preko blagajniškega programa lahko stranke uredijo rezervacije miz , zadovoljevanje potreb strank, določevanje nalog službenemu osebju in upravljanje kuponov.

Delo v gostinskih lokalih mora potekati nemoteno in brezhibno, zato je potrebno poskrbeti, da bodo izdani računi točni in da bodo stranke zadovoljne z vašim poslovanjem in da se bodo še rade vračale po vaše storitve. Ni lepšega za gostinca, ko se zadovoljna stranka leta in leta vrača v naš lokal, potem ko si je pridobila popolno zaupanje v nas, naše storitve in ustrezno, korektno izdajanje računov.

Zato pazite, da ne izgubite zaupanja pri strankah in jim poleg vrhunskih storitev nudite še pravilne račune, ki jih bodo hranili in primerjali z ostalimi ponudniki. Sodobna gostinka blagajna ima lahko tudi ekran na dotik, je zelo funkcionalna, lahko posameznika razbremeni in mu pusti več časa za opravljanje pomembnejših nalog. Cenik za gostinsko prodajo je že shranjen v blagajni, kar omogoča enostaven sprejem naročil. Program TRONpos Gastro omogoča različne funkcije kot so sprejem naročil, rezervacija miz itd.

Gostinske blagajne (http://www.davcna-blagajna.si/) so z ustreznim programom lahko tudi mobilne, kar še poveča njihovo funkcionalnost in uporabnost. Mobilna blagajna dela čudeže in preko nje boste lahko poslali z mobilno blagajno naročila hrane neposredno na tiskalnik v kuhinji. Tehnični pripomočki pri raznih dejavnostih se spreminjajo in nadgrajujejo in pojdite v korak s časom in si privoščite najboljšo gostinsko blagajno, ki vam bo služila vrsto let.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja