Dnevne noviceKronika

Škofjeloški policisti iščejo dva osumljenca ropa

Škofja Loka, 19. avgusta – Škofjeloški policisti iščejo dva storilca, stara med 16 in 18 let, ki sta zjutraj na pešpoti od glavne avtobusne postaje proti Spodnjemu trgu v Škofji Loki pristopila do dveh oškodovancev in ju začela pretepati, pri tem sta si od enega prilastila denarnico. Eden od storilcev je imel za pasom pištolo, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Oba oškodovanca sta bila lažje poškodovana. Policisti iščejo dva mlajša moška, stara okoli med 16 in 18 let, suhe postave in visoka okoli 180 centimetrov. Oba imata svetle kratke lase in sta brez brk in brade. Eden je bil oblečen v dolgi spodnji del trenirke sive barve ter pulover vijolične barve. Drugi je bil oblečen v zelene kratke hlače in črno majico, za pasom je imel pištolo.

Policisti zbirajo obvestila za izsleditev storilcev in naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o dejanju, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Škofja Loka na telefonsko številko (04) 502 37 00 ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

O vseh ugotovitvah bodo policisti obveščali pristojno državno tožilstvo, so še dodali na kranjski policijski upravi.

Vir novice: STA