Gumijaste preproge za avto!

Gumi preproge so zelo pogost del opreme avta. Razen tekstilnih preprog res ni dosti alternativ, ki vam ustrezno zaščitijo notranjost oziroma pod vašega avtomobila. Poznamo torej ta dva osnovna tipa tepihov za avtomobile.

Zakaj pa se najraje poslužujemo ravno gumijastih izvedb, ki so manj prijetne na otip kot tekstilne? Razlog je verjetno v praktičnosti, saj jih brez težav očistimo z milom in vodo. Hitro se voda odteče iz njih in tako se tudi kmalu posušijo ter so že spet pripravljene za uporabo.

gumijaste-preproge-za-avto

Seveda pa pri izbiri gumi preprog ne smete pozabiti, da so različni proizvajalci tudi različno kvalitetni. Nekatere držijo celotno življenjsko dobo avtomobila, nekatere pa razpadejo po parih letih uporabe. Različne teste preprog in nasvete vam seveda ponujajo avtomobilistične strani, ki stestirajo in primerjajo učinkovitost in ceno  avto preproge.

Gumi tepihi za avto so torej varen, enostaven in zelo poceni način, kako boste svoje vozilo hitro zaščitili pred umazanijo. So dolgoročna rešitev, ki jo v svoje vozile implementirate v samo nekaj sekundah.