Za povečanje prostora v avtomobilu

Smučanje zahteva veliko opreme. Potrebujete smuči, smučarske čevlje, palice, kombinezon, čelado, rokavice, kapo, rezervna oblačila in še mnogo drugih stvari. Smuči zaradi svoje velikosti zavzamejo preveč prostora v avtomobilu. V primeru, da imate velik avtomobil ali kombi, lahko smuči peljete v prtljažniku. V nasprotnem primeru so nosilci za smuči idealna rešitev.

Strešni nosilci za smuči vam omogočajo stabilizacijo in pritrditev smuči na streho avtomobila. Nakup strešnih nosilcev za smuči se izplača, saj z njimi prihranite denar za nakup strešnega kovčka. Smuči preprosto pritrdite in zavarujete na strehi.

Večina nosilcev za smuči je opremljena s posebnim sistemom za zaklepanje s ključavnico. Na tak način zavarujete svoje smuči pred krajo in poskrbite za dodatno stabilizacijo smuči med vožnjo. Nosilci za smuči preprečujejo zdrs smuči s strehe avtomobila tudi v slabših vremenskih razmerah in nepredvidenih dogodkih na cesti.

Ali veste da temnenje stekel preprečuje nenadno zaslepljenost zaradi močnega sonca in bleščanja. Več o tem si lahk preberete s klikom na povezavo,