Najbolj oblegana prostora v vašem domu

Nameravate na novo opremiti ali preurediti vaš dom? Potem ste pred velikim izzivom. Ena prvih stvari v vsakem domu, ki jo obiskovalci najprej opazijo, je moderna kuhinja in pa sedežna garnitura.

Kuhinja je ne samo v tradicionalnih družinah, ampak tudi v sodobnih, še vedno eden najbolj obleganih prostorov v domu. Družina se tam zbere ob jedi, kadar imamo goste, jih tam pogostimo, itd., zato se vsaka družina za nakup nove kuhinje ne odloči brez tehtnih premislekov. Marsikdo si želi moderne kuhinje, ki bo praktična in uporabna in hkrati tudi lepa. Kupimo jo lahko v pohištvenih centrih ali pa naročimo preko interneta. Slednji način je v praksi še vedno manj pogost, saj vsakdo rad kuhinjo najprej vidi v živo in ne samo na fotografijah. Za nekoliko bolj zahtevne pride v poštev tudi izdelava po meri. Na ta način lahko z izborom materialov, barv in oblike izživimo svoje sanje, strokovnjak pa nam bo seveda svetoval, kako bi bilo to mogoče najbolje izvesti. V zadnjih časih so za kuhinje, kot jih izdeluje Pohištvo Potočnik moderne predvsem žive barve, kot sta na primer rdeča, rumena in zelena, čeprav še vedno prevladuje elegantna bela.

kuhinje sedežne garniture

Drugi prostor v domu, ki je tudi močno oblegan pa je dnevna soba. V dnevni sobi se družinski člani med seboj družijo, zabavajo, relaksirajo, … Osrednji predmet dnevne sobe ni več krušna peč, ampak sedežna garnitura. Izbor nove sedežne garniture je mnogokrat odvisen od velikosti družine. Večje družine načeloma kupujejo večje sedežne garniture. Drug faktor izbora sedežne garniture pa so seveda okus in želje družine. Nekaterim bolj odgovarjajo umetni materiali, drugim naravno usnje. Nekateri imajo rajši živahne barve in vzorce, spet drugi hladne in monotone barve. Prav tako kot kuhinjo, tudi sedežno garnituro še vedno največ kupcev kupuje prav v pohištvenih centrih, če pa se ljudje že odločijo za nakup preko interneta, kot je npr. spletna stran kopac.si, pa so jo verjetno prej že preverili v živo.