Vsi članki in nasvetiNovice

Raznolika ponudba opreme za avto prodajalca Withcar

Cerade za avto Prestige so v svojih merah prilagojene skorajda vsem modelom avtomobilov. Cerade Prestige so narejene iz kakovostnega večplastnega vodotesnega materiala, ki avtomobil ščiti v vseh vremenskih pogojih. Njihova estetska zasnova se odlično poda tudi k najbolj prestižnim blagovnim znamkam avtomobilov.

Cerada proti toči pa s svojimi posebnimi materiali skrbi za to, da velike kepe toče ne bodo poškodovale avtomobila. Cerade proti toči dodatno ščitijo bok avtomobila in omogočajo tri točkovno pripenjanje na avtomobil. Pri tem jih je mogoče kupiti v štirih različnih velikostih.

Zatemnitev stekel s senčili za avto

Senčila za temnenje stekel so zasnovana tako, da v poletnih vročih mesecih v notranjosti avtomobila ustvarjajo prijetno temperaturo in potnikom v vozilu omogočajo udobno vožnjo. Senčila za avto lahko namestimo na zadnja bočna stekla in na zadnje vetrobransko steklo.

Oprema za avto Withcar

Namestimo jih s pritrdilnimi čepki, ki jih enostavno pritrdimo na rob vsakega stekla. Tako bodo tipski senčniki za avto bistveno zmanjšali prodor močnih UV žarkov.

Nadaljujte z branjem celotnega članka na temo “oprema za avto Withcar“.