Avtomobilska oprema

Kako najbolje zaščititi avto pred točo?

V zadnjih nekaj letih nas vreme pogosto preseneča. Vse pogostejša je tudi toča, ki lahko naredi ogromno škode. Ta je možna tudi na naših prevoznih sredstvih, sploh če nas toča preseneti sredi vožnje. Vozilo lahko poškoduje tudi, ko miruje, če ga pri parkiranju na določeno mesto ne zaščitimo s primernim sredstvom. Še posebej se s takimi težavami soočajo ljudje, ki nimajo svojih garaž, kamor bi lahko pospravili svoje jeklene konjičke. V takem primeru je zato najbolje, da imajo pri roki pokrivalo, ki ga na tržišču najdemo pod imenom cerada proti toči.

Varovanje vozila pred točo in drugimi škodljivimi vplivi

Cerada proti toči varuje naše vozilo pred točo, dežjem, drevesno smolo ter drugimi številnimi vremenskimi vplivi. Pri roki jo je dobro imeti tako v letnem kot tudi v zimskem obdobju.

Pokrivalo proti toči naj bo narejeno iz materiala, ki je obložen z debelejšo zaščitno oblogo. Ta bo nadvse kakovostno ščitila naše avtomobilske dele pred udarnimi poškodbami. Pokrivalo mora biti oblikovano tako, da ga lahko zelo hitro in na enostaven način namestimo na avto. Cerada proti toči, ki ima posebne napenjalne elastike, nam zagotavlja odlično pritrditev cerade na vozilo. To je še posebej pomembno, ko so sunki vetra nekoliko močnejši.

Velikosti pokrival

Cerada proti toči se lahko kupi v več različnih velikostih. Izbira posameznika je odvisna od velikosti njegovega vozila. Na voljo so velikosti M, L, XL ter XXL. S pomočjo posebne tabele lahko preverimo, katera dimenzija pokrivala najbolj ustreza našemu avtu.

Odlična ponudna spletne trgovine Withcar

Najboljša zaščita avtomobila pred točo in drugimi številnimi zunanjimi dejavniki je torej cerada za avto. Najbolj pomembno je, da je ta dovolj kakovostna, da bo res zadovoljila potrebe slehernega uporabnika ter njegovega jeklenega konjička. Odlična ponudba cerad oziroma pokrival za vse vrste vozil nam ponuja spletna trgovina Withcar.

Withcar se je na trgu uveljavil zaradi prodaje vrhunskih izdelkov za naše avtomobile. V njihovi spletni ponudbi so na voljo številni produkti dobro uveljavljenih proizvajalcev na našem in na svetovnem trgu. Ponaša se tudi z lastno proizvodnjo po meri narejenih tepihov Gledring. V njihovo ponudbo sodi še veliko izdelkov iz kategorije dodatna oprema za avtomobile. Med najbolj prodajane izdelke sodijo gumi tepihi za avto, tekstilne preproge, korito prtljažnika, senčnik, cerada proti toči ter univerzalni strešni nosilci.

Najbolj pomembni deli proizvodnje in prodaje

Avto tepihi so najbolj pomemben del njihove proizvodnje. Lahko se pohvalijo s svojo domačo blagovno znamko Gledring. Tudi tekstilni tepihi so priljubljeni izdelek, saj ga potrebuje prav vsak voznik, če si želi povečati zaščito svojega vozila. Korito prtljažnika je namenjeno za lajšanje čiščenja, preprečevanja zdrsa tovora in preprečevanju poškodbe na spodnjem delu prtljažnika prostora vozila. Senčniki so še posebej priročno sredstvo v sončnih dnevih, saj nam omogočajo še bolj varno in bistveno manj utrujajočo vožnjo. Ko naše vozilo stoji, nam omogočajo zmanjševanje hitrega pregrevanja vozila.

Pod kategorijo najbolje prodajanih izdelkov sodita še cerada oziroma pokrivalo ali prevleka proti toči ter univerzalni strešni nosilec. Cerada proti toči ali drugim neprijetnim vremenskim vplivom je narejena v okviru programa blagovne znamke Wagner. Za namestitev je enostavna in prav tako enostavno jo lahko tudi očistimo. Priljubljena blagovna znamka Nordrive pa nam ponuja izjemno enostavno montažo, demontažo in hitro ter varno pritrjevanje tovora na strešne sani našega osebnega vozila.

Alternativa pokrivalu proti toči

Withcar se lahko pohvali s prodajo še enega posebnega vodoodpornega pokrivala, ki predstavlja alternativo pokrivalu proti toči. Večplastno pokrivalo nudi optimalno zaščito v vseh letnih časih. Narejeno je iz takih materialov, ki lahko v največji možni meri nudijo pokritemu vozilu zračenje v suhih in tudi v mokrih in mrzlih dnevih.

Pod pokrivalom največjo težavo lahko povzroča vlaga, ki povzroča plesen ali celo razpadanje notranjega sloja. Pokrivalo Prestige je takim razmeram povsem kos, saj z visoko kakovostnimi materiali nudi popolno zaščito nepremičnim vozilom tudi do nekaj tednov in celo mesecev.

Preverjene cene

Na spletni strani prodajnega mesta Withcar lahko kadar koli preverimo cene za vse izdelke, ki jih nato naročamo kar od doma. Poleg cen nas na spletni strani čaka še kup koristnih informacij in podatkov, ki se prav tako navezujejo na njihove odlične produkte. Do njih lahko dostopamo na enostaven in hiter način, saj je spletni trgovec poskrbel še za odlično uporabniško izkušnjo, ki je za številne obiskovalce izjemno pomembna in pogosto odloča tudi o končni odločitvi ter nakupu.