Gumijaste in tekstilne preproge za avto

Črne gumijaste preproge za avto zagotavljajo dobro zaščito tal v avtomobilu, še posebej, če živite na območju, kjer je veliko snega in dežja. Tako tekočino zadržijo na površini, kjer se voda posuši ali pa jo enostavno izlijemo iz površine na zunanja tla. Gumi talne obloge ščitijo tla pod prednjimi in zadnjimi sedeži tudi, če v vozilo vstopamo z umazanimi čevlji. Prednost pa je ravno v tem, da je te podloge enostavno očistiti, saj lahko uporabite le nekaj mila in vodo. 

Avto tepihi po meri pa so izdelani iz blaga ali različnega tekstila, pri čemer so robovi in spodnja stran izdelani iz plastičnih materialov, zato da tekstilna talna obloga med vožnjo ne drsi in da zadrži tekočino na površini. Tipske talne obloge iz blaga so prav tako izdelane po meri tal v posameznem modelu avtomobila, zato se popolnoma prilegajo dimenzijam tal pod sedeži v vozilu. Tako dajejo videz, kot da so bile narejene posebej za vaš avtomobil.

Prednosti namestitve gumi podlog za tla v avtomobilu 

Podloge iz gume so narejene iz kompaktnih in vodoodpornih materialov, zato so bolje trpežne od ostalih talnih oblog. Zaradi teh lastnosti so tudi uporabne v tistih avtomobilih, ki se veliko vozijo po snegu, dežju in po cestah posutih s soljo. Gumijaste preproge za avto ščitijo tla v vozilu tudi v primerih, če v avtomobil vstopate z umazanimi čevlji ali pa s čevlji polnimi peska in blata. 

Kakovostne gumijaste preproge za avto
Tipske gumijaste preproge za avto

Talne podloge iz gume so dobra izbira tudi v avtomobilih, v katerih vozniki prevažajo bolj umazan tovor, kot so rastline, delovno orodje in drugo. Prav tako jih je dobro namestiti, če v vozilu prevažate pse, ki imajo pogosto blatne tačke. 

Funkcionalne lastnosti talnih podlog iz gume 

Avtomobilske talne obloge iz kakovostne gume, ki ne oddaja nobenih neprijetnih vonjav, so izdelane po meri tal v vozilu, zato se natančno prilegajo dimenzijam v posameznem modelu avtomobila. Tipske gumijaste preproge za avto imajo tudi izdelane posebne robove na vseh straneh, zato da preprečijo razlivanje tekočine. 

Črne gumijaste preproge za avto
Gumijaste preproge za avto ščitijo tla v vozilu

Talnim podlogam iz gume nudijo dodatno oporo pritrdilni čepi na spodnji strani podlage, ki skrbijo za to, da se podloga med vožnjo ne premika in da se s stopali ne boste zataknili pod stopalke. Kakovostne gumijaste preproge za avto lahko naročite v spletni trgovini z avto opremo na naslovu www.withcar.hu, kjer so na voljo talne obloge iz naravne gume z EKO certifikatom, ki jih izdeluje priznano slovensko podjetje Gledring. Tu lahko naročite tudi Gledring čistilo za suho pranje in dodatno impregnacijo, ki je namenjeno za čiščenje različnih preprog za avtomobile. 

Čiščenje gumi talnih podlog s čistilom Gledring 

Gledring namensko čistilo za suho pranje in impregnacijo površin je namenjeno tudi za čiščenje talnih podlog iz gume. Gumijaste preproge za avto bodo tako ponovno temeljito oprane in čiste ter na pogled videti kot nove. Kakšne pa so glavne značilnosti čistila za avtomobilske tepihe? 

  • Učinkovito čiščenje brez uporabe vode, tudi v primeru, če so talne podloge zelo umazane. 
  • Dodatna impregnacija poskrbi za zaščito vrhnjih površin materialov ter ustvari sijoč videz preprog. 
  • Čistilo ne vsebuje abrazivnih detergentov in kemikalij, zato je povsem varno za uporabo. 
  • Ena embalaža čistilnega sredstva se lahko uporabi za 25 čiščenj vseh talnih podlog v avtomobilu. 

Tipski avto tepihi po meri tal v vozilu 

Tipske tekstilne talne obloge so izdelane po meri tal pod vsemi sedeži v avtomobilu. To pomeni, da so avto tepihi po meri primerni za namestitev v vse modele in tipe avtomobilov. Tekstilni predpražniki so izdelani iz trpežnega polipropilena, ki ne oddaja neprijetnih vonjav in je tudi prijeten na otip.

Tekstilni predpražniki so odlična izbira za vse tiste voznike avtomobilov, ki si želijo dodatno polepšati tla v vozilu in s tem ustvariti občutek udobja, ki ga nudi eleganca talnih podlag iz tekstila. Avto tepihi po meri pa niso namenjeni le za občudovanje, vendar hkrati učinkovito ščitijo tla pod sedeži v avtomobilu. Z njihovo uporabo ostaja originalna talna obloga nepoškodovana in čista. 

Dodatne funkcionalne lastnosti avtomobilskih predpražnikov iz tekstila 

Avto tepihi po meri se trdno prilegajo na tla kabine v avtomobilu, saj imajo na spodnji strani vstavljene originalne čepe, ki se pritrdijo na površino in tako preprečujejo, da bi se tipski predpražniki premikali ali pa drseli po površini. Dodatno stabilnost jim omogoča tudi proti drsna snov, ki je premazana po celotni površini na spodnji strani talne obloge iz tekstila. V specializirani spletni trgovini z avto opremo na strani withcar.hu lahko naročite kakovostne in trpežne avto tepihe po meri, ki so izdelani iz tekstila. Tu lahko izbirate med 33 različnimi blagovnimi znamkami avtomobilov (Citroen, Audi, Seat, …), za katere so posebej izdelani tipski predpražniki iz tekstila. Ob naročilu kliknite na blagovno znamko, kjer so bodo izpisali posamezni modeli avtomobila z letnico proizvodnje.