Ideje za stilsko dekoriranje doma z ogledali

Zrcala lahko obesimo tudi nad komode oziroma omarice s predalniki za shranjevanje različnih predmetov. Pri tem je dobro uskladiti slog okvirja zrcala s slogom komode, zato da lahko ustvarimo usklajeno podobo prostora. Dekorativnim elementom in pohištvu predsobe pa lahko dodamo tudi stol za preobuvanje, stojalo za dežnike in obešalnik za vrhnji del oblačil.

Ogledalo Base

Stensko zrcalo nad komodo v preddverju je namenjeno temu, da se vanj lahko pogledamo, ko odidemo iz stanovanja ali pa vstopimo v dom. Ker pa so vhodni hodniki običajno temni in brez oken, pa lahko dekorativna zrcala osvetlijo prostor, saj odsevajo dnevno ali umetno svetlobo iz drugih sob, še posebej, če je vhod v druge sobe na nasprotni strani zrcala ali pa če čez steklo na vhodnih vratih pronica svetloba. 

Vgrajena zrcala na površini garderob v preddverju  

V predsobe lahko namestimo pohištvo, ki je posebej izdelano za ta prostor v stanovanju. Funkcionalne garderobne omare oziroma garderobe imajo v notranjosti večji prostor z obešalniki za odlaganje in shranjevanje jaken, plaščev in drugih oblačil. Spodnji in stranski predali pa so namenjeni za shranjevanje čevljev, copat in drugih predmetov. Nekatere garderobe v preddverju pa imajo tudi poseben regal za čevlje ter ogledala na zunanji površini vrat ali pa na površini med obema blokoma pohištva. 

Garderobe za predsobe z obešalniki, regali za čevlje in vgrajenimi ogledali so na voljo za nakup v spletni trgovini s pohištvom na strani volino.si. Tu lahko najdete garderobe različnih dimenzij, z različnimi pohištvenimi elementi, materiali in barvami. Ogledate pa si lahko tudi komode za vhodne hodnike in široko ponudbo dodatkov za dom.