Kopalniško pohištvo

Ob novi gradnji kopalnice ali pa le prenavljanju le te, je izjemno pomembno paziti na več dejavnikov. Poleg skrbno izbranih ploščic, wc-ja, raznih drugih tuš kabin, kadi, armaturnega pohištva, je zelo pomembno izbrati tisto pravo kopalniško pohištvo, ki ga lahko kupite tu: http://mkopel.si/. Pri izboru je treba paziti seveda na velikost kopalnice, in njene prostorske zmožnosti.

Kaj pa spada pod kopalniško pohištvo? Tu sem spadajo predvsem razne samostojne ali pa sestavni deli kopalniških omaric. Ločimo več vrst umivalnikov, ki so lahko vgradni, polvgradni, podvgradni,… Skratka možnosti pri tem je veliko, seveda le od nas je odvisno kakšno si bomo izbrali. Med kopalniško pohištvo poleg pulta spada tudi ogledalo, ki je običajno podobnih širin kot le ta. Seveda pa se lahko odločite tudi za estetsko lepše, kot so razne ovalne oblike, pokončne, možnosti je še in še. Sicer pa poleg ogledal, sem spadajo tudi razne viseče ali stoječe omarice, predalniki, tiste poličke nad umivalnikom. Trenutno so na industrijskem trgu zelo priljubljene razne geometrijske, minimalistične linije, ki kopalnici prinašajo jasnost in preprostost.

Kopalniško pohištvo

Seveda pa tudi ob pravi izbiri kopalniškega pohištva je izjemno pomembno izbrati pravilno kopalniško armature ali po domače vodovodne pipe. V kopalnici jih najdemo na umivalnikih, bidejih, tuših in kopalnih kadeh, največ pozornosti pa sigurno dobijo tiste, ki so na umivalniku, kajti le s temi se srečamo vsakič ko vstopimo v kopalnico. Kopalniško armaturo pa si moramo zamislite že ko kupujemo kopalniško pohištvo, da se kasneje vse sklada. Tu moramo paziti tudi na samo velikost kopalnice. Cene takih armatur pa so seveda odvisne od samih materialov iz katerih so narejene ter velikosti.

Pohištvo vam ponuja tudi salon pohištva.