Udobna in topla promocijska oblačila

Uporaba puloverjev je zares univerzalna. Oblečemo jih lahko za v službo, jih nosimo doma, nas grejejo pri fizičnih opravilih ipd. Imajo dolge rokave in so narejeni iz toplega materiala, kot so bombaž, flis, volna poliester ipd. Pri mlajših ljudeh pa so izredno popularni puloverji s kapuco. Kapuca je idealna za nudenje zaščite naši glavi v mrzlem vremenu, pred vetrom in ali celo lahkim dežjem.

Popularnost puloverjev lahko izrabimo v promocijske namene za naše podjetje. Potisk oblačil je izredno ugoden in hiter proces. Na njih je mogoče natisniti logotipe, slogane, slike izdelkov, naslove spletnih strani in še mnogo več.

Softshell jakne so odlično promocijsko oblačilo

Lahke po teži, odlične za ohranjanje telesne toplote in odporne na vodo so same nekatere lastnosti softshell jaken. Za promocijo našega podjetja so odlične iz številnih razlogov. Prvi je ta, so narejene iz softshell materiala.

Softshell jakne za ženske
Softshell jakne za ženske

To je v resnici tkano blago, ki je odporno na vlago, je zračno, izredno trpežno ter ima dolgo življenjsko dobo. Softshell jakne so narejene izredno hitro in ugodno. To je tudi razlog, da so odlično promocijsko darilo, če na njih natisnemo logotip podjetja, ime domače spletne strani in tudi številne dizajne. Na voljo so v številnih barvah, oblikah, s kapuco ali brez in različnimi konfiguracijami žepov.

Promocijska oblačila so lahko tudi uniforme

Vsako podjetje je popolnoma odvisno od učinkovitosti delovanja zaposlenih. Dejstvo je, da smo vsi ljudje, kar pomeni, da hitro pride do številnih konfliktov, strahov pred različnimi izzivi, težavami z vključitvijo novih članov ekipe v delovni proces ipd.

TailorMADE promocijska darila po meri