Moda

Šminke različnih tekstur in druga nepogrešljiva ličila sodobne ženske

Strastnim oboževalkam make upa najverjetneje ni treba posebej razlagati, kaj je Mayani in katere produkte ponuja na trgu. Tovrstna blagovna znamka je tudi sicer izjemno priljubljena, saj imajo njeni izdelki odlično formulacijo, čudovito embalažo, vsak izdelek je razvit z izjemno veliko mero ljubezni pa tudi razumevanja želja navdušenk nad ličili.

Šminke Mayani
Šminke Mayani imajo odlično formulacijo in embalažo

Medtem ko Mayani ponuja zelo veliko število najrazličnejših produktov, pa je v tem hipu zagotovo najbolj priljubljena Unicorn čudežna šminka. Ta glede na pH vaših ustnic čudežno preračuna unikatni odtenek. Sliši se fantastično.

Na ustnicah ustvarja prijeten videz

Čudežna šminka Mayani ima prijeten ter svež vonj. Na vaših ustnicah ustvarja zelo prijeten videz – glosy balm. Njena sestava je veganska. Vsebuje karitejevo maslo in oljčno olje. Ti dve olji ob nanosu poskrbita za vrhunsko navlažitev in ustnice še dodatno negujeta.

MAYANI Cosmic Magic šminka

Najpogosteje se ustnice po uporabi tovrstnega izdelka obarvajo v roza odtenek. Uporaba šminke je sila preprosta. Nanese se na ustnice. Z rahlimi potezami jo je treba podrgniti po njih. Izdelek se tako precej lepše porazdeli. Po približno eni minuti se razvije pravi odtenek. Ta pa je, kot smo dejali, odvisen od pH vaših ustnic.

Spletni nakup Mayani izdelkov

Po izdelke svetovno uveljavljene blagovne znamke vam v resnici ni treba hoditi prav daleč. Na voljo so v vseh dobro založenih specializiranih prodajalnah z ličili. Odlična novica je še ta, da izdelke lahko naročite tudi po spletu v spletni trgovini s kozmetičnimi izdelki Pink Panda.