Avtomobilska oprema

Univerzalni strešni nosilci za avto za lažje prevažanje prtljage

Vožnja na dolge razdalje je zahtevna tako za voznika kot tudi za vozilo. Pri načrtovanju vožnje moramo misliti in se pripraviti na mnoge dejavnike. Pogosto je tudi tako, da nimamo dovolj razpoložljivega prostora na voljo za vso prtljago. Zato mnogi vozniki prevažajo različne predmete znotraj kabine, kar je lahko izredno nevarno. Veliko boljšo rešitev predstavljajo univerzalni strešni nosilci za avto, ki močno olajšajo prevažanje večjih in manjših predmetov. Kot dodatno prednost pa imajo sposobnost, da jih prilagodimo dimenzijam streh različnih vozil.

Ustrezna priprava na dolga potovanja z avtom

Načrtovanje daljših potovanj nas primora, da se ustrezno pripravimo na različne pričakovane in nepričakovane dejavnike. V primeru, da prevažamo več ljudi s seboj, pa je potrebno vzeti na pot še dodatno prtljago. Tako hitro zmanjka prostora v prtljažniku in drugih namenskih delih za prevažanje raznih predmetov. Obenem pa ključna oprema za avto tudi zavzame nekaj prostora, saj morda potrebujemo motorno olje, tekočino za pranje stekel.

univerzalni strešni nosilci za avto olajšajo prevažanje predmetov.
Univerzalni strešni nosilci za avto, ki močno olajšajo prevažanje večjih in manjših predmetov.

Neglede na velikost našega avtomobila, se lahko poslužimo prevažanja prtljage na strehi. Uporabimo lahko univerzalni strešni nosilec za avto, ki ga je mogoče prilagoditi našem vozilu. Mogoče ga je tudi prestaviti na drugo vozilo, če to potrebujemo, kar je velika prednost. Omogoča nam prevoz strešnih kovčkov, športne opreme ter tudi raznih drugih predmetov.

Univerzalni strešni nosilci za avto se prilegajo različnim vozilom

Vsako vozilo ima različne dimenzije karoserije. To pa tudi pomeni, da je streha avtomobila malenkost drugačna od modela do modela.

Withcar oprema za avto: strešni nosilci Nordrive

Na voljo so univerzalni strešni nosilci za avte, ki so namenjeni montaži na več modelov oziroma za znamke vozil različnih proizvajalcev.