Valentino Rossi je car

Bi imeli majico, na kateri bi pisalo VR46? Le kdo je ne bi imel? Vsi navdušenci nad motociklizmom bi bili nad takšno majico zagotovo navdušeni, saj je oznaka VR46 le ena, nosi pa jo Valentino Rossi, najboljši motociklist in idol mnogih. Vsak fan Valentina Rossija bi z veseljem nosil majico s takšnim napisom, pa tudi kapo ali jakno. Z veseljem pa bi imel tudi obesek za ključe z oznako VR46, saj je to oznaka številka 1, za katero marsikdo meni, da prinaša srečo. To Valentino Rossi namreč dokazuje prav na vsaki dirki, saj na dirkah zmaguje kot za šalo. Morda pa mu pri tem pomaga prav oznaka VR46, kdo bi vedel?

Oznaka, ki prinaša srečo

Navijaška oprema z oznako VR46 je med motorističnimi navdušenci gotovo najbolj priljubljena, tako kot je priljubljen Valentino Rossi sam. Vsak fan Rossija mora imeti vsaj eno majico ali drug izdelek z napisom VR46. Ne le zato, da bo lažje navijal za svojega idola, ampak tudi zato, ker naj bi ta napis prinašal srečo. Poleg tega pa s to oznako na majici ali puloverju vsem drugim sporočate, da ste pravi navijač, kar pomeni, da na ta način lažje spoznate tudi druge navijače ter s tem prijetne ljudi, po možnosti še motoriste. To pa je tudi sreča, kajne?

Majice z oznako VR46

Najbolj popularna navijaška oprema so gotovo majice z oznako VR46. Seveda so priljubljeni tudi drugi navijaški izdelki, saj sta carja tudi Marc Marquez ali Maverick Vinales, a Valentino Rossi je le en sam. Če takšne majice z napisom VR46 še nimate v svoji omari, potem jo enostavno morate kupiti. Za vse navijače Valentina Rossija je to nujna oprema, poleg tega pa takšne majice radi kupujejo tudi vsi motoristi. Če že kupujte majice z napisom VR46, pa nikar ne kupite le ene, ampak si naredite zalogo, tako, da boste za Rossija lahko navijali dan za dnem tako kot njegovi največji navijači. Še posebej nujno pa je, da takšne majice nosite med vožnjo z motorjem, sploh če verjamete, da oznaka VR46 prinaša srečo.

Kje kupujejo navijači?

Navijači Valentina Rossija kupujejo marsikje, najbolj pa so veseli, če odkrijejo trgovino, kjer dobijo različne izdelke z napisom VR46 na enem mestu. Takrat se jim zasvetijo oči in so nadvse navdušeni, saj se kar ne morejo odločiti, kaj bi izbrali. Oni bi namreč imeli prav vse s tem napisom, saj je oznaka VR46 za njih najboljša. Takšnih izdelkov zanje ni nikoli dovolj.

Zato je za vse navijače uporaben podatek, da lahko marsikatere izdelke VR46 kupijo na Yogi.si, ki predstavlja pravi slovenski Valentino Rossi shop. Tam namreč lahko dobite številne izdelke z napisom VR46, med katerimi so tudi različne majice in druga oblačila ter še marsikaj drugega. Pravzaprav se v tej spletni trgovini najde res veliko izdelkov VR46, zato se vam splača ogledati ponudbo še danes in si naročiti izdelke, ki si jih želite!

Vse za navijače

Oznaka VR46 je priljubljena in lahko krasi številne izdelke tako za ženske kot za moške in otroke. Izdelki VR46 so na voljo v različnih barvah in velikostih po vaši izbiri, kar pomeni, da se za vsakogar nekaj najde. Med navijači Valentina Rossija in motoristi so med drugim najbolj priljubljeni izdelki z oznako VR46 naslednji:

– majice s kratkimi in dolgimi rokavi

– race majice brez rokavov

– jopice s kapuco

– različni puloverji

– udobni natikači

– rokavice

– kape s ščitnikom

– zimske kape

– bidoni za pijačo

– skodelice

– obeski za ključe

– nalepke in našitki

– dežniki

Carski izdelki za navijače

Pobrskajte torej, kakšni izdelki z napisom VR46 vas čakajo v spletni trgovini z moto opremo ter poiščite tiste izdelke VR46, s katerimi boste že kmalu navijali za velikana med velikani in carja med carji Valentina Rossija. Izbira je pestra in velika, izdelki pa na voljo v fantastičnih barvnih kombinacijah, ki jih naredijo še bolj atraktivne. Zaradi tega je vse z oznako VR46 tudi zelo lepo darilo, sploh če ga kupujete motoristu ali nekomu, ki navija za Rossija. Vsekakor imate na izbiro veliko možnosti, seveda pa ne pozabite nečesa z napisom VR46 kupiti tudi zase, da boste lahko navijali na polno še naprej! Že veste, kdaj je naslednja tekma?