Avto-motoMotorji in motoristična oprema

Po nakupih za novo motoristično opremo

Prejšnji teden sem imela dopust. Nisem se nikamor odpravila, a potrebovala sem nekaj časa miru zase in proč od napornih službenih obveznosti. Zadnji mesec je bil v službi resnično naporen in stresen. Tudi moj partner je ostal dva dni doma na dopustu. Tako, da sva imela čas uživati v sproščenem vzdušju brez hitrega delovnega tempa. Odpravila sem se z njim po nakupih motoristične opreme. Sama se sicer ne maram voziti z motorjem, ker me je strah. A njega kljub strahu podpiram, ker vem da mu je vožnja v užitek in se zelo skrben motorist. Odšla sva v znano trgovino motoristične opreme. Ogledovala sva si predvsem motoristične kombinezone, a v oči so obema padli čudoviti motoristični škornji. Bili so črni, usnjeni, izgledali so precej močni in trpežni.

Zelo ugoden nakup

Pa ne le to, bili so v veliki akciji. Cena je bila zaradi znižanja zelo zelo ugodna. On sicer ni iskal motorističnih škornjev, a pravzaprav so bili njegovi že precej obrabljeni. Pomeril jih je in motoristični škornji so mu bili kot uliti. Kljub vsemu, si jih sam ni hotel kupiti, ker je bolj potreboval kombinezon. A predlagala sem naslednji rešitev. Ponudila sem, da mu jih kupim za rojstni dan, ki se je bližal v prihodnjem mesecu.

To bi bilo kot nalašč za oba. Meni ne bi bilo treba razmišljati o darilu za rojstni dan, on pa bi dobil, kar si želi po zelo ugodni ceni. Motoristični škornji gotovo naslednji mesec ne bi bili več v akciji oziroma jih v trgovini sploh ne bi imeli. Tako sva kupila novo obutev za na motor. Od navdušenja me je prosil, naj se zapeljem z njim en krog. Pristala sem in peljal me je po mestu res z zelo počasno hitrostjo, da me ni bilo preveč strah. On je užival, jaz pa tudi.

Veliko v uporabi

V bistvu se mi večkrat zgodi kaj takega. Da se odpravim po nakupih za eno stvarjo, potem pa kupim nekaj kar ne potrebujem prav nujno, ampak običajno dobim odlično priložnost. Tako kot prejšnji teden, kjer sem super obutev dobila za izjemno ugodno ceno. Motoristični škornji so to sezono zelo veliko v uporabi.

 

Valentino Rossi je legenda motociklizma, ki zmaguje na dirkališču in izven njega. Preveri VR46 ponudbo na tej povezavi.