Avto-moto

Selitev si lahko zelo olajšamo z najemom kombija

Le redkokdo ima v lasti svoj kombi, če le ni kakšen obrtnik ali podjetnik, ki potrebuje veliko opreme in materiala za svoje vsakdanje delo. Vsi pa smo že kdaj potrebovali kombi, pa naj bo to za selitev, za prevoz kakšnega večjega gospodinjskega aparata (npr. hladilnik, pečica ali pomivalni stroj).

Nekatere trgovine vštejejo ceno prevoza pri nakupu novega aparata že v ceno izdelka, druge pa ne. In takrat se moramo znajti sami. Lahko uporabimo prikolico, za večje stvari ali več stvari hkrati pa kombi. V primeru, da nikogar ne poznamo, ki bi nam posodil kombi, ga moramo najeti. Najem kombija ni drag, je pa zelo priročen. Večinoma si kombi najamemo za en dan, na primer za prevoz večjega blaga. Ob selitvi pa si lahko kombi najamemo tudi za več dni.

Najem kombija

Ne le za selitve in prenove, tudi za izlete

Najem kombija še kako pride v poštev, če želimo z družbo iti na kakšen izlet in je premalo sedežev v avtomobilu oziroma premalo avtomobilov na razpolago.

Če se boste selili in vozili stvari v prtljažniku vašega avtomobila, vam bo prav prišlo tipsko korito za prtljažnik. Z njim boste preprečili, da bi prišlo pri nalaganju tovora, med prevozom ali pri razkladanju do poškodb dna vašega vozila. Prav tako boste z lahkoto odstranili vse nečistoče. Uporabite kvalitetno korito in ne bo vam žal stroška, kajti privarčevali boste ogromno časa in preprečili skrbi in stroške pri popravilu vaše avtomobila.