Promet in transport

Selitve in večje nakupe olajša najem kombija za prevoz izdelkov

Gotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste videli reklamo za pohištvo in ste ga takoj želeli imeti. Všeč vam je vse od dizajna, barve in modela. Zgodba pa se ustavi pri sami velikosti. Ne glede na vse, omare preprosto ne morete namestiti v avto. Pogledali ste tudi ceno prevoza in ugotovili, da je skoraj višja od same cene izdelka. Kaj pa storiti sedaj? Lahko obupate in iščete drugje ali pa plačate prevoz. Lahko pa se odločite za najem kombija in izdelek sami pripeljete domov.

Na ta način si precej olajšate celoten transport. Obenem vam ni treba čakati na dostavo nekaj dni. Izdelek je na vaši lokaciji že v nekaj urah.

Večji nakupi in transport

Pri večjih nakupih, kot so nakup bele tehnike in pohištva, pride še posebej prav najem kombija za transport stvari. Na ta način ni potrebno več dni čakati na dostavo. Ne bo vam treba skrbeti glede stanja izdelkov. Obenem ne bo prišlo do reklamacije neustreznega oziroma napačnega izdelka. Garancije ne boste tudi uveljavljali zaradi poškodb med transportom. Nič več se ne boste obremenjevali glede časa prihoda dostavljavca. Ne bo vas tudi skrbelo glede stanja zaloge in podobno. Preprosto se boste odpeljali v izbrano trgovino, naložili izdelke in jih pripeljali domov. Sam najem kombija je enostaven in hiter, brez zapletov in zaostankov.

Pomoč pri selitvi

V primeru, da se nameravate kmalu seliti na drugo lokacijo, vam najem kombija celoten postopek precej olajša. Sami boste iz ene lokacije na drugo enostavno in hitro prenesli stvari. Sami boste tudi odrejali urnik selitve. Ne bo se vam treba prilagajati razpoložljivosti selitvenega servisa ali pa velikosti njihovih selitvenih kombijev. Doma boste preprosto zapakirali želene izdelke, jih prenesli v kombi in dostavili na drugo lokacijo. Hkrati se boste lahko odpravili po nakupih, saj vas ne bo skrbel razpoložljiv prostor v avtomobilu.

Prepeljali boste tudi izdelke nestandardnih dimenzij in oblik, saj najem kombija ne predstavlja omejitev glede oblike izdelkov, kot jih imajo selitveni servisi in dostavne službe.