Lektoriranje vseh vrst besedil

Urejanje besedil je naš vsakdanjik. Ne v smislu, da pišemo in urejamo vsebinski del ampak v smislu slovničnih in slogovnih popravkov. Vse več je tako spletnih vsebin kot zaključnih in projektih nalog. Če temu še dodamo dejstvo, da so temelji slovnice čedalje slabši, potem lahko hitro ugotovimo, da je oddaja pomembne vsebine iz rok avtorja brez lektoriranja praktično nemogoča.

Res je tudi, da smo še lahko tako vešči in dobri na področju slovnice, pa podzavestno kljub temu naredimo kakšno napako, ki jo ne opazimo. Lektoriranje doda vsebini piko na i in poskrbi za morebitne napake.

lektoriranje

Lektoriranje vseh vrst besedil opravljamo v agencija LPI.SI. Poznani smo po spletnem poslovanju (komunikacija v večini, ne nujno, poteka preko e-pošte in telefona), hitrem odzivu, kakovostnih storitvah, dosegljivosti (vseh 7 dni v tednu) varovanju osebnih kontaktov in poslanega besedila ter ugodni cenovni ponudbi. Lektoriranje za študente in za podjetja je naša osnovna dejavnost.

Pod lektoriranje vseh vrst besedil spadajo tako splošna besedila kot strokovna iz različnih področij. Čas potreben za lektoriranje pa je odvisen od kakovosti napisanega besedila in količine. Za primerjavo si lahko predstavljate, da pri povprečni diplomski nalogi (bolonjski sistem študija) potrebujemo 24 ur od potrditve naročila.

Postopek od povpraševanja do izvedbe lektoriranja

1. Ko dobimo povpraševanje vam na podlagi količine znakov brez presledka pošljemo točno ponudbo.

2. V kolikor se strinjate z njo, jo potrdite in v tistem trenutku pričnemo z lekturo.

3. Račun je potrebno za prevzem gradiva predhodno poravnati (lahko isti dan, ko končamo). Nazaj pa vam pošljemo tudi verzijo kjer so vidni popravki.

Za hitro in kakovostno lektoriranje se priporoča Wordov format, po dogovoru vam uredimo besedilo tudi v drugih formatih.