Naj čevlji postanejo modni dodatek!

Espadrile so obutev za skoraj vse letne čase. Seveda jih ne boste nosile v snegu ali zelo mrzlih dneh, pa tudi med deževjem ne, a ko je vreme dovolj lepo in suho, so espadrile zagotovo prava izbira za vse priložnosti. Nekateri jih pozimi nosijo namesto copat, kar je vsekakor tudi dobra možnost. Tako imate lahko espadrile shranjene v službi in se vanje preobujete in škornjev ali druge zimske obutve.

Espadrile - udobna obutev za ženske
Espadrile veljajo za sproščeno obutev

Ali pa espadrile nosite namesto copat doma in ste tako vedno lepo obuti in modni. V drugih letnih časih pa jih obujete tudi za ven, za na sprehod, za kavo s prijateljico, za v službo, za zabavo. Torej so espadrile obutev za prav vse priložnosti!

Ene same espadrile niso dovolj – privoščite si jih več!

Espadrile so takšna obutev, ki se lahko nosi za zelo različne priložnosti, zato en sam par nikakor ni dovolj. V omari je pametno imeti ene bolj klasične, enobarvne espadrile ali pa celo dva takšna para. Poleg tega pa je fino imeti še en bolj zanimiv par, recimo espadrile z različnimi vzorci ali v kakšni bolj živi barvi, ki bo lepo popestrila vaš outfit, ko se vam bo ta zdel nekoliko dolgočasen ali ko boste želeli še posebej izstopati. V spletni trgovini Infashionshop.hr zbirate lahko med zelo različnimi modeli, od takšnih, ki so spredaj bolj zaobljeni, do takšnih, ki imajo spredaj bolj špičasto konico.

Espadrile so namreč na voljo v številnih različicah, ki si jih lahko ogledate v spletni trgovini Infashionshop, kjer vas čakajo raznoliki modeli za vse okuse.