Pri lideji – ogrlice s poudarkom

Ljubiteljice masivnih ogrlic so ženske, ki želijo svojo modno kombinacijo oblačil dopolniti z nečim, kar ne sodi v kategorijo masovne proizvodnje, z nečim, kar na večerni promenadi ne nosi vsaka druga ženska. Želijo si nekaj drugačnega, rahlo neobičajnega in zlasti dovolj posebnega. Ogrlice s poudarkom oz. statement ogrlice pri trgovini z nakitom Lideja imajo vse lastnosti, ki so naštete zgoraj.
Statement ogrlice so že nekaj časa modni trend, pravzaprav jih opažamo kot del garderobe zvezdnic ali na modnih pistah že nekaj zaporednih sezon. Mnogi komentatorji in strokovnjaki iz sveta mode pogosto pravijo, da je to kos nakita, ki ga preprosto morate imeti. Popularnost ogrlic s poudarkom tudi ne upada, kot bi morda lahko pričakovali glede na spremembe v modi in stilu, saj lahko s pravo ogrlico vaš priljubljen par ponošenega denima postane prava šik oprava, vaša preprosta črna oblekica pa se prelevi v koktajl obleko za posebno večerno priložnost. Pravzaprav ne obstaja oprava, ki je prava statement ogrlica ne bi mogla spremeniti v prav posebno in atraktivno modno kombinacijo, zaradi katere bodo o vas govorile tudi najpetičnejše pripadnice ženskega spola. Taka ogrlica je dobesedno popoln modni dodatek.

statement ogrlica

Mala črna oblekica …

Ste morda namenjene na večerno zabavo po dolgem dnevu v pisarni ali pa imate zmenek? Uporabite ogrlico s poudarkom, da dodate svoji opravi poseben pridih glamurja. Eksperimentirajte z barvami, zlasti ko je vaš kanvas vaša mala črna oblekica. Hkrati je taka ogrlica tudi pokazatelj vaše osebnosti.

Denim

Mirno kombinirajte ogrlico s hlačami ali jaknami in s tem pritegnite poglede tudi ob večernih izhodih ali ob srečanju s prijateljicami na kavi, in sicer za nekaj ekstra poživitve.

Udobni puloverji

Preveliki pleteni puloverji skupaj s statement ogrlico so idealen način za dosego tistega sproščenega poslovnega videza. Ogrlica vam omogoča, da tudi z najudobnejšim puloverjem dosežete stilski šik videz.

Vsakdanja oblačila

Celo popolnoma preproste majice lahko kombinirate z ogrlicami s poudarkom. Odličen način, da pokažete svojo osebnost in dovolite vaši ženstvenosti, da zasije, je kombinacija zares drzne ogrlice s popolnoma preprosto poletno majico.

Večerna oprava in oprava za posebne priložnosti

Tudi najpreprostejše in osnovne kose obleke lahko z izbiro primerne statement ogrlice spremenite v nekaj prav posebnega. Skoraj vsaka stvar je lahko videti fantastično ob uporabi primernih modnih dodatkov. Zato za poživitev stroge večerne toalete uporabite statement ogrlico in z njo pogumno kršite klišeje večernih toalet.