Dom, vrt in okolica

Kdaj se odločiti za vgradna svetila v domu?

Vgradna svetila so znana tudi po energetski učinkovitosti, estetiki in prilagodljivosti. Na voljo so v najrazličnejših stilskih izvedbah, kar zagotavlja, da se lahko povsem prilagodijo notranjosti vsakega doma. LED vgradne luči so še posebej priljubljena izbira, kar pa ni nič čudnega, saj imajo nizko porabo energije in dolgo življenjsko dobo. To pa seveda pripomore k zmanjševanju stroškov električne energije in samega vzdrževanja.

Kako izbrati vgradno razsvetljavo?

Ko izbirate vgradna svetila, je v prvi vrsti pomembno, da se osredotočite predvsem na samo funkcionalnost prostora, kamor boste luči namestili. Vgradne luči so več kot odlična izbira na primer za osvetljevanje dnevne sobe, kuhinje pa tudi številnih drugih prostorov.

Vgradna svetila
Vgradna svetila se lepo zlijejo s stropom

Med drugim so vgradna svetila za dom tudi zelo diskretna, kar zagotavlja, da se lahko zelo dobro zlijejo s stropom ali pa s steno, in to ne da bi prevladovala nad prostorom.

Vsestranska izbira svetil za vaš dom

Če se zanimate za sodobno ali pa za klasično vrsto razsvetljave, so v vsakem primeru vgradna svetila zagotovo dobrodošla izbira. V spletni trgovini Volino svetila je na voljo zelo širok izbor vgradnih svetil, ki lahko zadostijo še tako zahtevnim kupcem. Bogato ponudbo tovrstne razsvetljave lahko odkrijete tudi v specializiranih spletnih prodajalnah.

Kako namestiti stropne reflektorje če nimamo dostopa od zgoraj?

Vgradne luči za manjše sobe

Če doma nimate prav dosti prostora, a svojemu domu kljub temu želite dodati poudarke osvetlitve, potem so vgradne svetilke odlična izbira. Zlasti priljubljena izbira so LED vgradne svetilke, saj LED komponente ustvarjajo minimalističen ter hkrati raven videz.

Seveda omenjena razsvetljava v vaš dom prinaša še druge prednosti, na primer dolgo življenjsko dobo, nizko proizvodnjo toplote in energetsko učinkovitost. Posebna izbira so zatemnjene LED vgradne luči, kjer je prav tako na voljo zelo široka paleta najrazličnejših barv in oblik luči.