Sedežne garniture

Pri nakupu sedežne garniture morate biti pozorni na veliko stvari, najbolj pomembni pa sta sigurno skladnost s prostorom in mere garniture, ne smete pa seveda pozabiti tudi na materiale in barvo. Če v trgovinah s pohištvo ne najdete ustrezne sedežne garniture, pa boste nekako prisiljeni, da naročite sedežno garnituro po meri.

http://www.kopac.si

sedežne garnitureSedežna garnitura po naročilu bo seveda v celoti ali le delno izdelana po vaših željah, kakor se boste pač zmenili s proizvajalcem. Proizvajalci imajo ravno zaradi optimiziranja proizvodnje in zmožnosti ponudbe nižjih oz. konkurenčnih cen osnove v večini že narejene, vi pa lahko izbirate med določenimi merami, materiali, barvami in dodatki, kot je dodaten fotelj, nekateri pa izdelujejo tudi klubske mizice, ki so prav tako lahko oblazinjene, vendar tu svetujemo da kupite leseno, najbolje s steklenim pokrovom, katerega je precej lažje očistiti in je v primerjavi z lesom precej bolj odporen na polito tekočino.
V primeru, da ne veste kakšno garnituro bi sploh radi, vam večina proizvajalcev sedežnih garnitur oz. oblazinjenega pohištva nudi tudi brezplačno svetovanje.