Gostovanje spletne strani na virtualnem strežniku

Za virtualno ali VPS gostovanje se odločajo predvsem majhna in srednje velika podjetja. Temu je predvsem tako, ker lahko prilagajajo svoj strežnik trenutnim potrebam podjetja. Tako si izboljšajo različne lastnosti svoje spletne strani, kot so:

Zmogljivost

Virtualni web hosting nam omogoča, da si povečamo kapaciteto spomina, hitrost pasovne širine, hitrost delovanja strani.

spletno gostovanje

Prilagodljivost

Ko potrebujemo, lahko spreminjamo različne lastnosti našega dela strežnika, kot so operacijski sistem, PHP različico, nadgradnjo SSL certifikata ipd.

Nadzor nad spletnim gostovanjem

Dodajamo lahko nove uporabnike, nadziramo promet, prenašamo datoteke s pomočjo FTP protokola.

Večja varnost naše spletne strani

Ena izmed prvih stvari, ko postavimo svojo spletno stran je, da ustvarimo uporabniške račune. Tako imamo poleg administratorskega računa še druge druge, ki jih bodo uporabljali zaposleni, menedžerji, pisci tekstov ipd. Virtualno spletno gostovanje deluje tako, da si delimo en fizičen strežnik z mnogimi drugimi uporabniki.

Vsak uporabnik pa je popolnoma ločen od drugih, saj je vsaka spletna stran popolnoma privatna in vidna samo lastniku. To pomeni, da vse račune, ki jih bomo ustvarili, bodo popolnoma varni ter dostopni samo nam.

Web hosting, ki ima vse na enem mestu

Priporočamo, da si izberemo VPS gostovanje od ponudnika, ki nam nudi celoten paket. S tem je mišljeno to, da si lahko izberemo domeno, končnico domene, vrsto strežnika, SSL certifikat in druge lastnost na enem mestu. Ponudnik spletnega gostovanje, kot je www.domovanje.com, nam omogoča, da imamo vsa orodja na enem mestu, ko želimo zagnati svojo spletno stran. Obenem pa nam bodo vedno na voljo strokovnjaki, če bomo potrebovali tehnično pomoč