Hubelino kocke in steze za zabavno otroško igro

Nemška blagovna znamka Hubelino je sinonim za inovativne igrače v kompletih s kompatibilnimi kockami, frnikolami in stezami. Kompleti z elementi za gradnjo različnih stez, po katerih otrok spušča kroglice ali frnikole vse od vrha do dna, so zasnovani za mlajše otroke, ki radi gradijo in ustvarjajo nove module za igro. 

Velika posebnost Hubelino kock je v tem, da so kockice in drugi elementi povsem združljivi s kockami drugih proizvajalcev. Edinstven sistem igrače v praktični modularni zasnovi je tako združljiv tudi z Lego DUPLO kockami. Tako ni omejitev pri otroški domišljiji in ustvarjanju. Prav zato s Hubelino kockami ne morete zgrešiti, če igračo podarite za darilo, saj bo lahko otrok uporabil to zasnovo ali pa jo kombiniral s kockami, ki jih že ima doma.

Varne in kakovostne otroške igrače 

Hubelino igrače so izdelane iz visokokakovostnih materialov, natančneje iz ABS plastike, ki ne vsebuje škodljivih snovi. Vsi kompleti igrač so testirani v skladu z različnimi standardi in certifikati.

Hubelino kocke
100-delni komplet Hubelino kock

Kompleti kock nudijo neskončne možnosti oblikovanja in neomejeno domiselno igro otrok, sama zasnova igrač pa je bila razvita v sodelovanju s pedagogi, zato da bi lahko kocke poleg zabavnega igranja omogočale tudi učenje preko tradicionalne gradnje elementov. 

Popolna združljivost z Lego DUPLO kockami 

Vsi kompleti Hubelino se popolnoma ujemajo z gradniki in kockami drugih znanih proizvajalcev in tako optimalno dopolnjujejo obstoječo zalogo kock, ki jih otrok že ima doma. Med te kocke spada tudi Lego DUPLO sistem. Zato v otroško sobo ni treba vnašati nobenega novega sistema, saj lahko s Hubelino sistemom igrač smiselno in ustvarjalno razširite osnovno polje za igro.

Tako bo otrok lahko sestavljal kocke in gradil steze z različnimi razširitvami. Prav tako se otrok igre ne bo naveličal, saj bo imel priložnost za vedno nove izzive, pri čemer bo gradil nove elemente, steze za spuščanje kroglic in vsemu temu dodajal druge gradnike, ki jih lahko dokupite v kompletu z razširitvijo. Vsi seti z različnim številom kock in gradnikov so na voljo za nakup v spletni trgovini z otroškimi igračami na naslovu chebeltza.com. 

Igrače za zabavno igro in zgodnje učenje 

Kompleti Hubelino so zasnovani tako, da otrok preko raziskovanja in grajenja različnih elementov s kockami pridobi priložnost tudi za učenje, ki je še toliko bolj pomembno v zgodnjih otroških letih. Kocke so zato idealne igrače za male gradbenike od treh let starosti naprej. Gradnja s kockami na zabaven način spodbuja otrokovo prostorsko orientacijo, matematično načrtovanje, ustvarjalnost in razumevanje osnovnih fizikalnih načel.

Hubelino steza za frnikule
Steza za frnikule Hubelino – 106-delni začetni komplet

Otroci med gradnjo elementov in stez iz kock vadijo svoje sposobnosti kritičnega razmišljanja in reševanja izzivov, pri tem pa razvijajo tudi inženirske veščine ter se naučijo opazovanja hitrosti, časa, razdalje in smeri. 

Kategorije različnih kompletov Hubelino kock 

Osnovna plošča za Hubelino kocke ali Lego DUPLO kocke je na voljo v različnih dimenzijah. Nanjo pa otrok postavlja kocke in gradnike in tako gradi elemente s stezami. Kocke lahko poljubno prestavlja po plošči, zato da bi lahko sestavil osnovni model, kamor bi z gradniki namestil stezo, po kateri bo otrok nato spuščal kroglice ali frnikole. Kompleti nudijo paleto razširjenih elementov, tako da lahko otrok ustvari večje konstrukcije z večjim številom gradnikov in več stezami.  

Osnovni seti kock 

Osnovni kompleti vsebujejo vse, kar potrebujete za začetek. Tako se kompleti delijo na mini, osnovni, veliki in razširjeni model. Od tega je odvisno predvsem to, koliko elementov in kock vsebuje en komplet. Vsak komplet pa vsebuje gradbene elemente za sestavljanje stez, kocke, osnovno ploščo in frnikole ali kroglice. Seti so na voljo v trdni kartonski škatli s predelnimi stenami za shranjevanje kock. Vse sete si lahko ogledate v spletni trgovini z otroškimi igračami na naslovu www.chebeltza.com

Seti za gradnjo stez in klančin za frnikole 

Na voljo so tudi kompleti, ki vsebujejo kose in gradnike, kjer je večji poudarek na gradnji stez in klančin za spuščanje frnikol ali kroglic.

Tako lahko otroci ustvarjajo dinamične in vznemirljive zavite kose, po katerih drsijo frnikole. Na osnovno ploščo pa je mogoče dodajati tudi kocke in zgraditi različne skulpture. 

Kompleti z razširitvami 

V spletni trgovini z igračami na naslovu chebeltza.com lahko najdete različne Hubelino komplete z razširitvami, kot so: 

  • 43-delni komplet s stikalom: stikalo se samo vrti in usmerja frnikole levo ali desno 
  • 45-delni komplet z nihajno gugalnico: frnikole se vrnejo v štirih nepredvidljivih smereh na pot nazaj do tal 
  • 46-delni komplet z gugalnicama 
  • 41-delni komplet s katapultom 

Spet in spet – Hubelino ostaja (za nekatere pa postaja) ena najbolj zabavnih igrač! Izdelava poti, tunelov, skokov,…

Objavil/a chebeltza.com dne Petek, 25. oktober 2019