DarilaTehnologija

2D in 3D (POP UP) zgibane čestitke za vse priložnosti – za rojstne dneve, poroke, praznike, spominčke, poslovna darila

Predstavljamo vam 2D in 3D zgibane ustvarjalne čestitke za vse priložnosti, ki se ponašajo z izjemnim dizajnom, kakovostnimi materiali in sodobno lasersko tehnologijo, s katero se izrežejo oblike, pomembne pa so tudi pridne roke, ki iz delčkov ustvarijo neverjetne podobe in vas preprosto pustijo brez besed!

Gre za projekt podjetja GIT d.o.o., ki s pomočjo nepovratnih sredstev Evropske unije izvaja projekt Širjenje zmogljivosti podjetja GIT z razvojem poslovne enote za proizvodnjo 3D-čestitk, ki je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in poteka v sklopu izvajanja operativnega programa za konkurenčnost in kohezijo 2014–2020.

www.creative.popups.com

Vsi se spomnimo knjig iz otroštva, v katerih so medvedki in princese med branjem skočili s strani, naše ustvarjalne zgibane čestitke za vse priložnosti pa te čudovite spomine dvigajo na povsem novo raven. Čestitke prikazujejo neverjetne in podrobne podobe arhitekture, prizorov in podrobnosti iz vsakodnevnega življenja in tudi pravljic ter vam omogočajo, da ob posebnem dnevu, obisku novega mesta (ali pa preprosto vedno, ko si to zaželite) svoji družini in prijateljem obogatite življenje z nekaj izbranimi besedami na zares posebni zgibani čestitki.

Vsaka čestitka ima posebno zgodbo ne glede na to, ali prikazuje božični prizor, služi kot vabilo na poroko, pošilja dobre želje ob rojstvu otroka ali poskuša pričarati prizore najbolj znanih arhitekturnih dosežkov. Za ideje in dizajn so zaslužni naši izkušeni strokovnjaki, ki črpajo navdih na vsakem koraku. Za zgibanimi čestitkami stoji ekipa hrvaškega podjetja GIT d.o.o. s 27-letno tradicijo poslovanja na področju grafike, informatike in trgovine.

Zgibane čestitke so namenjene proslavljanju rojstnih dni, praznikov in drugih priložnosti, poleg tega pa predstavljajo tudi inovativen turistični izdelek. Prav turistične zgibane čestitke so izjemno inovativne, saj prikazujejo znamenitosti, spomenike in vizure hrvaških mest.

Zgibane čestitke so darilo, ki ga boste hranili celo življenje ne glede na to, ali ste ga dobili za rojstni dan, kot vabilo na poroko ali pa ste si ga kupili kot turist.

Razdelili smo jih na priložnostne (rojstni dnevi, poroke, valentinovo ali dobre želje ob povečanju družine), turistične, ki so namenjene turistom, pa tudi vsem drugim, ki imajo radi svoje mesto, ter čestitke po naročilu, ki jih lahko oblikujete sami. Spletno mesto www.creative.popups.com ponuja tudi možnost izdelave zgibanih čestitk, za katere sami izberete obstoječ dizajn ali pa ustvarite novega, dodate svoje sporočilo, logotip podjetja in podpise zaposlenih. Tako imate za svoje sodelavce, partnerje in stranke resnično posebno in ustvarjalno poslovno darilo.

V GIT-ovi zbirki čestitk lahko najdete številne motive ali pa ustvarite svojega! Izbira je vaša – www.creative.popups.com

Z nami lahko stopite v stik prek info@popups.com ali www.facebook.com/creativepopupscom.

Projekt sofinancira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Objava tega besedila je sofinancirana v okviru operativnega programa za konkurenčnost in kohezijo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

»Skupaj do skladov EU«