Thermana Laško – odličen naslov za preživljanje prostega časa

Po napornem tednu bi se prav vsakomur med nami prilegel kakšen poseben oddih. Nekateri prosti čas najraje preživljajo kar doma v krogu bližnjih. Spet drugi pa se vsaj za konec tedna odpravijo na kakšen krajši izlet v naravi. Zelo dobrodošla je tudi sprostitev v toplicah. Sodobno zasnovane toplice pa ponujajo še marsikaj drugega kot samo bazene za kopanje.

Hotel Thermana Park Laško Superior je le 5 minut oddaljen od hotela Zdravilišče Laško, nudi pa 181 sodobno opremljenih dvoposteljnih sob in 7 suit. 

Odlična izbira za preživljanje prostega časa v katerem koli delu leta je na primer Thermana Laško. Če je do sedaj še niste uspeli obiskati, jo morate nujno dati na seznam priljubljenih destinacij za počitnikovanje. Odlična novica je tudi to, da se bodo na tem mestu izvrstno počutili tako majhni otroci kot njihovi starši pa tudi stari starši. Različnih aktivnosti na tem mestu namreč ne manjka.

Podarite bon za obisk toplic v Laškem

Laško že od nekdaj velja tudi za sinonim prijetnega sproščanja v bazenih in drugih podobnih kompleksih. Thermania Laško pa je samo še pika na i. Ponuja vam izjemno pester nabor številnih aktivnosti, ki so namenjeni tako najmlajšim kot tudi najstarejšim.

V Laško se tako lahko zapeljete kar sami, v dvoje, s svojo družino, z najboljšimi prijatelji in še s kom. Po odličnih aktivnostih, ki vam jih ponuja, pa se lahko okrepčate z vrhunsko hrano ter pijačo. Svoje bližnje ob kakšni posebni priložnosti lahko presenetite z darilom v obliki bona, ki bo omogočil obisk prvovrstnih toplic in vsega, kar se dogaja v kompleksu Thermana Laško.

Voda v vrelcu ima temperaturo 32-340C in je primerna tako za kopanje v bazenih, kopelih, nekoliko ohlajena pa tudi za pitje. 

Kopanje, masaža, savna in še kaj

Če se radi razvajate, je Thermana Laško zagotovo najboljši naslov za preživljanje počitniških dni. Na enem mestu boste lahko plavali v bazenih, se prepustili rokam vrhunskih maserjev, uživali v savni, na dolgih sprehodih po prelepi naravi. Za piko na i pa še večerja z vrhunsko postrežbo nadvse prijaznega osebja.

Kaj vse vam še ponuja izbrana lokacija, pa si lahko preverite tudi na njihovi spletni strani. Na njej lahko kar preko spleta naročite tudi bon, ki ga boste v kratkem morda podarili osebi, ki si zasluži vsaj nekaj uživanja v prostem času. Sicer pa lahko preko spleta opravite tudi direktno rezervacijo zase in za svoje bližnje.

Bazeni za različne starosti otrok

Če je nekoč veljalo, da so toplice samo za starejše ljudi, ki hodijo tja okrevat, to dandanes še zdaleč ne drži več. Kompleksi, ki vključujejo številne bazene, so se razširili oziroma je njihova ponudba bolj pestra kot kdaj koli poprej. V termalni vodi tako ne uživajo več samo starejše generacije, temveč že dolgo tudi najmlajši. Otroški bazeni so zasnovani posebej za njih. Na voljo pa so različni, ki se med seboj razlikujejo tudi po globini vode.

Bazeni za otroke so na takšnih lokacijah povsem varni za uporabo. Poskrbljeno je za vrhunsko varnost, saj se v neposredni bližini nahajajo osebe, ki skrbijo posebej za to.

Terme v Laškem ponujajo pestro izbiro aktivnosti in doživetij za vse obiskovalce.

Ekološka igrala v neposredni bližini bazena za otroke

Veliko je govora o tem, kako zelo koristna in zdrava so ekološka igrala za naše male junake. Tega se zavedajo tudi lastniki najrazličnejših kompleksov, ki poleg otroških bazenov poskrbijo še za igrala, ki so postavljena v neposredni bližini.

Na takšen način je odlično poskrbljeno tudi za dejavnosti izven samega kopališča oziroma kompleksa. Za malčke so v termah zelo dobrodošli tudi plavalni tečaji. Učenje plavanja pri začetnikih pa je dobro čim bolje povezati tudi z različnimi vodnimi igrami. Le tako so otroci lahko še bolje motivirani. Otroški bazeni v termah torej omogočajo tudi plavalne tečaje za najmlajše obiskovalce. Otroci se tako lahko naučijo potapljanja glave v vodo, gledanja pod vodo, izdihavanja v vodo, lebdenja na trebuhu, drsenja po vodi, gibanja nog. Takšne vaje so torej namenjene prilagajanju na vodo. Pri tem pa nekateri malčki že uspejo usvojiti tudi osnovne tehnike plavanja.

Vadba za dojenčke in malčke v termah

Seveda pa so nekateri bazeni za otroke namenjeni tudi tistim najmlajšim. V termah na tem mestu ponujajo tudi posebno vadbo za dojenčke in druge malčke. Plavanje zagotovo ni pomembno le z vidika gibalnega ter spoznavnega razvoja otroka. Ima namreč veliko pozitivnih vplivov na njegovo telo. Ključno je tudi samo povezovanje otroka z vodo ter s plavanjem v njegovem najbolj zgodnjem obdobju življenja. Sistematična vadba malčku dokazano omogoča razvojni napredek. Prav tako pa mu zagotovi tudi veliko mero zabave, čofotanja in ne nazadnje tudi prav posebne trenutke.