Zakaj je igrača žirafa Sophie tako posebna?

Gospod Rampeu je v svetu igrač naredil pravo revolucijo, ko je ustvaril privlačno ter popolnoma varno igračo, ki jo je poimenoval žirafa Sophie. Govorice o njenih pozitivnih lastnostih so se najprej širile od ust do ust, nakar je v svetu naredila pravo revolucijo. Takojšnja uspešnica med otroci je naredila posebno veselje tudi za starše.

 

Žirafa Sophie je posebna iz veliko razlogov. V prvi vrsti je narejena iz 100 odstotnega naravnega materiala, ki je otroku prijazen. Ponaša se s posebno ergonomsko obliko, ki je preprosta za oprijem z malih dojenčkovih rok. Žirafa Sophie ima posebne uhlje, ki so narejeni kot žvečljivi deli, ki otroki pomagajo pomiriti otečene dlesni med rastjo zob. Temne pike po njenem telesu odlično stimulirajo dojenčkovo vizualizacijo. Ravno tako so dojenčki in otroci navdušeni nad njenimi dolgimi nogami, ki jih lahko preprosto grizejo. Igračka Sophie pa za piko na i ob stisku proizvede zanimiv zvok, ki stimulira dojenčkov sluh.

Prikupna igrača Sophie

Žirafa Sophie navdušuje svet

Postala je takojšen svetovni hit. Dojenčki enostavno obožujejo zvok, ki ga proizvaja ob stisku njenega trebuščka in glave. Žirafo Sophie je ustvarilo podjetje VULLI iz mesta Rumilly v francoski regiji Haute-Savoie, kjer ves čas skrbno varujejo skrivnosti, na kakšen način je ta igrača narejena.

 

Kakorkoli je že igrača narejena, pomembno je le to, da je varna za vašega otroka, mu nariše nasmeh na obraz in ga zabava. Žirafa Sophie je res prava posebnost za otroka. Zagotovo je ne bo pozabil nikoli.

Še več podrobnosti o legendarni igrači in kako najhitreje opraviti nakup Sophie pa lahko izveste na trg.si.