Kozmetika Nabla prisega na zadovoljne stranke

Kozmetika Nabla se v tem hipu lahko pohvali s številnimi produkti, ki so zelo učinkoviti, obstojni, ne nazadnje tudi lepih barvnih odtenkov. A za začetek izpostavimo le pet top produktov, ki se v tem hipu najbolje prodajajo.

Po priljubljenosti v prodaji Nablinih izdelkov zagotovo prednjači paleta senčil, ki jo boste našli pod imenom oziroma oznako Side By Side Nude Eyeshadow Palette. Nedaleč za njo je še ena izjemno privlačna paleta ličil – Dreamy Eyeshadow Palette. Obe paleti vključujeta izjemno privlačne barvne odtenke, ki so primerni za prav vse uporabnice, tudi za zahtevnejše.

Kozmetika Nabla maskara
Kozmetika Nabla maskara – Vicious Mascara

Med Nablinih top 5 kozmetičnih izdelkov brez pomislekov lahko uvrstimo tudi maskaro Vicious Mascara, glos za ustnice Lip Plumper – Viper ter svinčnik za oči Cupid’s Arrow Longwear Stylo.

Nabla kompaktni bronzer Skin Bronzing

Posebno pozornost je treba nameniti tudi Nablinemu bronzerju Skin Bronzing. Gre za izjemno lahek bronzer, ki koži nudi zagorel, od sonca poljubljen in sijoč videz. Za nanos izdelka se lahko uporabi suhi čopič ali pa nekoliko moker. Intenzivnost bronzerja se nagradi tako, da nanesete več slojev.

https://www.youtube.com/watch?v=KFMtTnZgNBM
Video: Nabla kompaktni bronzer

Ključne prednosti bronzerja, ki ga ponuja kozmetika Nabla, so torej visoka pigmentiranost, dolga obstojnost, kakovostna tekstura izdelka, lahka zabrisljivost, preprostost za uporabo, mat končni zaključek, definicija obraznih potez. Izdelek je na voljo po sila dostopni ceni. Še posebej nepogrešljiv pa je v poletnem času.

Nablin tekoči korektor

Nepogrešljiv spremljevalec številnih umetnikov in ljubiteljev ličenja je tudi Nabla tekoči puder Close Up Concealer. Še posebej je tovrstni izdelek dobrodošel, ko se na obraznem predelu pojavijo temnejši krogi, rdečica ali pa pigmentirane spremembe.