Zakaj izbrati strokovnjaka za notranjo opremo?

Dan danes se je ob veliki izbiri težko odločiti za izbiro prave notranje opreme. Odločitev si lahko precej olajšate, če si pogledate vizualizacijo notranje opreme, pred investicijo. Zato se je dobro obrniti na strokovnjake, ki vam pred samim nakupom pohištva, poiščejo najboljšo rešitev.

izris pohištvaV podjetju Indizajn, www.izris-pohistva.com, vam nudijo celostno svetovanje, 3D vizualizacijo prostorov, pravo izbiro barv pohištva in tudi sten, ter vam predvidijo vrsto in postavitev razsvetljave. Povezani so tudi z različnimi mizarstvi po Sloveniji, kjer vam v primeru izdelave pohištva, povrnejo znesek izrisa. Celotno storitev vam lahko nudijo kar preko spleta – velja za manjše posege, oz. tlorisno že določene prostore (posamezni prostori, preverjanje izgleda idej…) Pošljete le skico ali tloris obstoječih prostorov, ki jih želite spremeniti. Predlagali vam bodo nove funkcionalne rešitve prostorov, barvno shemo, 3D poglede prostorov z razvidno postavitvijo pohištva in razsvetljave. Med potekom projekta vam po želji priskočijo na pomoč pri problemih, ki se odpirajo ob izvedbi del. Lahko se dogovorite tudi za obisk  in vam opravijo izmero objekta, v pogovoru pa osnovno definirajo razporeditev prostorov in pohištva ter barvne kombinacije. Kasneje skupaj izberete materiale (parket, keramiko, barve…) in se dogovorite o najprimernejših rešitvah, ki navadno stanovanje spremenijo v dom, prostor, ki odraža vas in se v njem dobro počutite. Nudijo vam tudi izvedbo projektov – od izvedbe talnih oblog do pohištva. Ponudba zajema izdelavo notranje opreme: pohištvo za stanovanja – kuhinja, spalnica, vgradna omara, otroška soba, dnevna soba, kopalnica, omarne postelje, predsoba stavbnih in drsnih vrat ter podbojev za vrata, pohištvo za poslovne prostore – pisarna, trgovina, lokal.., Pri opremljanju stanovanj vam lahko ponudijo tudi sedežne garniture, stole, ter dodatke iz programa Fortrade in Miotto. So podjetje z vizijo: kakovost, prilagodljivost ter odlično razmerje med ceno in kvaliteto.
Notranjo opremo oblikujejo po merah vašega prostora in poskrbijo, da se čim bolj prilega vašemu okusu. Ker sodelujejo z mizarstvi, ki vam lahko izdelajo pohištvo po meri, vam je na voljo tudi izbira med široko paleto dekorjev – FunderMAX, Egger Kaindl, ter izdelki iz masivnega lesa oz furnirja,več različnih debelin iveralov  (možne tudi kombinacije), različni načini pritrjevanj in montaže (nevidne konzole, drsna vodila,…), izbira sistemov za odpiranje in zapiranje predalov, izvlečnih polic,… Blum Motion, Aventos in Grass. Vse omenjene možnosti vgradijo v pohištvo po meri in sicer za dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, predsobe, utility kabinete, kopalnice, kuhinje.