PVC vrata za moderen videz

V sodobni arhitekturi hiše postajajo drugačne, saj novo hišo, ki je navadne pravokotne oblike, vidimo le še malokrat. S samo obliko hiše se spreminjajo tudi zahteve za vhodna vrata. Če je hiša zgrajena v starinskem stilu, ji seveda pripadajo lesena vrata, če stremimo h bolj modernemu videzu, pa so prava izbira PVC vrata. Ker smo kljub vsemu še vedno najbolj navajeni na lesena vhodna in balkonska vrata, nam na prvi pogled PVC vrata sicer niso všeč, ko sprejmemo drugačen material, pa lahko vidimo, da s svojimi mnogimi vzorci, barvami in načini izvedbe prav popestrijo zunanjost hiš. So tudi cenejša, njihovo vzdrževanje je lažje, so bolj varna in imajo daljšo življenjsko dobo.

V Roletarstvu Bayer imajo široko ponudbo PVC vrat, ki si jo lahko ogledate na njihovi spletni strani. PVC vrata Bayer so vrhunska, saj imajo trojno tesnjenje, različne varnostne možnosti in so dobri toplotni in zvočni izolatorji. Novost na spletni strani pa je program, kjer si lahko svoja sanjska vrata oblikujete kar sami. Program vam prikaže vse možne različice izvedb, konstrukcij, modelov, barv, stekel in držal vrat, vi pa si izberete tisto kombinacijo, ki se vam zdi najlepša in za vašo hišo najbolj uporabna. Glede na to, da podjetje Roletarstvo Bayer nudi več kot 80 različnih modelov vratnih polnil in veliko različnih vrst stekel, je različnih možnosti za oblikovanje vrat res ogromno.

Če o svoji pravi izbiri vrat niste prepričani, se pri vas lahko oglasi svetovalec Roletarstva Bayer, ki vam bo brezplačno svetoval o nakupu, naredil izmero in pripravil informativno ponudbo.