Kvalitetno čiščenje stanovanja s profesionalnimi čistili

Težavno čiščenje kopalnice

Najbolj naporno čiščenje stanovanja (več na https://urejen-dom.si/) vključuje čiščenje kopalnice. V kopalnici je potrebno očistiti tla, stene in velikokrat tudi strop. S posebnimi čistili je potrebno odstraniti ves nastali vodni kamen in vse nečistoče. Pobrisati je potrebno prah iz vseh površin, umiti ogledalo ter posebno skrb nameniti tudi kopalniškim armaturam. Počistiti moramo tudi kad oziroma tuš kabino. Najbolj umazan del kopalnice pa pustimo za konec, torej straniščno školjko. Večina domačih pripravkov in pripravkov iz trgovine, ne more odstraniti madežev in vodnega kamna s školjke. Nečistoče najlažje odstranimo s pomočjo profesionalnih čistil.

Okrevanje po operaciji ali poškodbi ter skrb za dom

Po operativnih posegih ali med okrevanjem po poškodbi, vsak potrebuje dodatno oskrbo. Če si naši najbližji ne morejo vzeti bolniške za asistenco pri okrevanju, lahko za to najamemo druge ljudi.

Pomoč na domu - kuhanje
Pomoč na domu zajema tudi kuhanje

Dodatna pomoč na domu nam bo nudila tople obroke, pomoč pri vstajanju in obiskovanju sanitarij, čiščenju, odvažanju smeti in pri prevzemanju zdravil za nas. Poskrbeli bodo tudi, da bodo vse površine čiste in prehodne ter da bomo vedno spali v čisti postelji.

Vsak kdaj potrebuje pomoč na domu

Pomoč pri vsakodnevnih opravilih pa ne potrebujejo samo starejši, temveč tudi ljudje, ki okrevajo po operaciji, starši samohranilci in zelo zaposleni posamezniki. Namesto, da preostanek svoje energije porabimo za čiščenje in vsakodnevna opravila, jih lahko prepustimo posebnim podjetjem, ki se ukvarjajo s to storitvijo.

Video: 10 skrivnosti najema storitve čiščenja stanovanja

Svoj preostanek časa tako lahko namenimo sebi, svojim hobijem, svoji družini ali pa celo potovanju. Naše stanovanje ni tako nikoli dlje časa prazno in tako ne postane vabljivo za nepridiprave.