Moderni in inovativni dnevni regali za vsak dom

Dnevna soba je prostor, v katerem se najdlje zadržujemo. V njem se družimo, gledamo filme, igramo igrice ali poležavamo ob lenobnih popoldnevih. Je središče našega družabnega življenja in posledično potrebuje kvalitetno in moderno pohištvo. Poleg sedežnih garnitur so dnevni regali najpomembnejši del opreme prostora. Na njih namestimo televizijo, igralne konzole, spominke, knjige in podobno. poleg tega, da so funkcionalni, so tudi vizualno privlačni elementi. Na voljo so v različnih klasičnih, rustikalnih in modernih linijah.

Model je odvisen od ostale opreme prostora in celotnega videza stanovanja.

Različne oblike, dimenzije in izvedbe

Novejši dnevni regali so na voljo v različnih izvedbah. Izbirate med klasičnimi talnimi regali z dodatkom stranskih omaric. Izberete lahko tudi model v obliki črke O, kjer je televizijski regal dopolnjen s stranskima omaricama in visečim elementom nad televizijo. Na ta način dodobra izkoristite celotno steno in dodate prostoru bolj moderne linije. Vsekakor regale dopolnite tudi z LED osvetlitvijo.

Visoki sijaj

Visoki sijaj je odlična izbira za moderne prostore v minimalističnem slogu. Vsi ostali elementi morajo biti malce manj radoživi in opazni, saj element v visokem sijaju privabi pogled nase in ga tudi zadrži. Najpogosteje so dnevni regali v visokem sijaju kombinirani s stekleno klubsko mizico in sedežno garnituro v nevtralnih odtenkih. Kombinirajte na primer regal v beli barvi v visokem sijaju s sedežno garnituro v sivih, rjavih ali bež odtenkih. Klubska mizica naj bo steklena s kovinskim ali lesenim vznožjem. Ne kombinirajte tudi živih barv kavča in na primer lesene mizice v mat odtenku, saj se stilsko elementi ne bodo ujemali.

Večni mat

Za matirane površine se večinoma odločajo mlade družine. Mamice ne želijo imeti vidne prstne odtise po površini. Novi dnevni regali v mat odtenkih, ne kažejo vidnejših znakov obrabe, prahu ali umazanije. Posledično so dalj obstojni in se jih kasneje naveličamo. Pri izbiri pohištva lahko malce bolj eksperimentirate ter kombinirate barvo lesa in belo barvo regalov z živo barvo kavča ali foteljev.

Dodate tudi kakšno živahno barvo preproge in žive odtenke na slikah. Prostor bo tako dobil bolj živahen videz. Obenem bo klasični videz lesa prišel bolj do izraza.