Igre in zabava

Katere so najboljše družabne igre?

Ljudje se radi družimo. Zaradi tega večkrat organiziramo razne zabave, kjer je smeh ter prijetno preživet prosti čas cilj.

družabne igreNe glede na to, za katero vrsto zabave se odločimo, pa je povsod pomembno to, da so del zabave tudi družabne igre. Organizatorji teh zabav so dostikrat v veliki dilemi, katero družabno igro pravzaprav izbrati. Poznamo več različnih družabnih iger – pa morda veste, katere so najboljše družabne igre? Seveda je vse odvisno od okusa vsakega posameznika pa tudi starosti. Pomembno je, da so družabne igre prilagojene starostnim skupinam. Vsekakor pa obstajajo igre, ki bi jih lahko poimenovali tudi ‘večno zelene’ ali ‘trajne’ igre. Teh se spomnemo že iz časa otroštva pa vse do starosti.

Najboljše družabne igre obstanejo za vedno

Kot smo že omenili, kaj so najboljše družabne igre, je predvsem odvisno od posameznika oziroma je to popolnoma subjektivna zadeva. Vseeno pa v družbi nekako velja prepričanje, da so nekatere družabne igre vseeno boljše od drugih. Katere so to?

Najboljše družabne igre, ki jih ljudje igrajo že vrsto let in so še vedno izjemno zabavne so: Monopoly, Človek ne jezi se, Poker, Tarok, Enka, Naseljenci otoka Catan, Activity ter številne druge družabne igre, kjer se lahko igramo v sedečem položaju. Poznamo pa tudi najboljše družabne igre na področju večje aktivnosti, in sicer so to ples z jajci, ples z balonom, pantomima, razne igre, kjer zahtevajo igranje v parih in še bi lahko naštevali.

Najboljše družabne igre na vsaki zabavi

Karte so navadno tiste, ki so spremljevalke vsake zabave. Ravno tako bi lahko rekli, da se ljudje mnogokrat zabavamo ob igranju Monopolya, Pokra, Activity-a ter številnih ostalih iger, ki so priljubljene tako v Sloveniji, kot tudi po svetu.  Najboljše družabne igre so zapisane v srcih vsakega posameznika in zagotovo ne mine zabava, da je ne bi ljudje igrali. Nenazadnje je zabava čas, ko se moramo sprostiti in malce poigrati, kajne?

 

Za vaše najmlajše pa bo verjetno bolj smiselna igrača Žirafa Sophie.