Računalništvo in internetTehnika

HR domena s prednostmi uporabe TLD državne kode

Obstaja veliko primerov, ko bodo glavni internetni iskalniki zagotovili višje uvrstitve rezultatov za spletne strani, ki imajo TLD posamezne države. Na primer, če internetni uporabnik iz Hrvaške išče svetovalne storitve za programsko opremo v določeni državi, se lahko spletno mesto na naslovu software.hr uvrsti višje kot druga spletna stran z mednarodno končnico .com, ki prodaja isti izdelek oziroma storitev.

HR domena

HR domena zato pomaga povečati prepoznavnost podjetja preko imenikov, ki jih običajno uporabljajo uporabniki spletnih strani v Hrvaški. Imeniki so odličen način za izboljšanje uvrstitev rezultatov v iskalnikih in njihovih povezavah, ki vodijo do večjega prometa in preusmeritev na spletno stran podjetja.

Domače domenske končnice povečujejo zaupanje strank

Končnice imen spletnih mest, specifičnih za posamezno državo, lahko pomagajo povečati zaupanje strank, saj se mnogi kupci počutijo bolj udobno in sproščeno ob nakupih pri lokalnih trgovcih. Domači potrošniki veliko lažje sledijo prodaji določenih izdelkov lokalnega podjetja in lažje spremljajo kakršna koli vprašanja ali pomisleke v zvezi z izdelkom.

Nadaljujte z prebiranjem članka z naslovom “HR domena s prednostmi uporabe TLD državne kode“.