Servis računalnikov in druge storitve podjetja

Storitve računalniškega servisa

Servis računalnikov vam ponuja široko izbiro računalniških storitev. Specializirana podjetja servirajo tako stacionarne kot tudi prenosne računalnike. Zamenjujejo LCD zaslone na prenosnikih, okvarjeno strojno opremo zamenjajo za novo. Poleg garancije na komponente nudijo še garancijo na svoje storitve. 

Servis računalnika je lahko opravljen pri vas doma, v pisarni, podjetju in celo na daljavo. Serviserji odkupujejo tudi stare računalnike v zameno za popust pri nakupu novega stacionarnega ali prenosnega računalnika. 

Pomoč na daljavo 

Pomoč na daljavo omogoča hitrejšo odpravo napak na računalniku, ne da bi obiskali serviserja. Na takšen način boste prihranili čas in denar. Podjetja za servis računalnikov imajo z nekaterimi svojimi strankami sklenjene pogodbe, tako da je pomoč na daljavo že vključena v mesečni pavšal in se ne plačuje dodatno. 

Serviser se poveže na vaš računalnik preko omrežja, seveda na vaše dovoljenje, ter poskuša odpraviti težavo. V času njegovega dela imate ves čas omogočen tudi vpogled v samo dogajanje. V resnici poteka vse tako, kot če bi serviser sedel za računalnikom pri vas. Podjetja na takšen način svojim strankam omogočajo še izobraževanje in druge vrste pomoči, kar omogoča program za video in zvočno povezavo. 

Še nekaj dodatnih storitev 

Sicer pa vam serviserji računalnikov lahko ponujajo še druge storitve, kot so na primer nakup računalnika, vgradnjo komponent, namestitev sistema, optimizacijo računalnika, varnost in zaščito, reševanje podatkov, varnostne kopije, računalniško izobraževanje.

Na servis računalnikov se lahko naročite s pomočjo spletne trgovine anni.si. Poleg servisa lahko v trgovini opravite še druge storitve. Ponudba vas bo navdušila tudi zaradi dostopnih cen ter kakovostnih izdelkov priznanih proizvajalcev. Ne pozabiti preveriti niti posebnih akcijskih ponudb, ki jih v tej trgovini nikoli ne zmanjka.