Računalništvo in internetRačunalniki in oprema

Različne barve za naš Canon tiskalnik

Canon tiskalniki so opremljeni s tehnologijo, ki nam omogoča, da natisnemo dokument preko oblaka. To pomeni, da lahko nastavimo tiskalnik v pisarni, domu ali drugje, ki ga uporablja več ljudi hkrati. Tako je možno natisniti dokument, ko smo zdoma. Obenem pa ne potrebujemo kupiti več tiskalnikov za vsakega uporabnika, saj lahko brezžično tiskamo z več računalnikov, ki so ali pa niso v istem omrežju.

Kartuše

Sam tiskalnik pa nam bo vedno sporočal vrednost vsebine barve za kartuše. Tako bomo hitro opazili, da potrebujemo novo barvo. Canon tonerji pa uporabljajo enako tehnologijo, tako da nikoli ne bomo nepričakovano ostali brez možnosti izdelave dokumentov in slik.

Večja varnost zaščite podatkov

Zlorabe podatkov so danes zelo pogoste v računalniškem svetu. Canon tiskalniki imajo ravno zato vgrajene napredne varnostne funkcije, ki preprečujejo nepridipravom, da bi zlorabili naše podatke. Tako lahko nastavimo različna gesla za dostop do naše naprave.

Kateri toner oziroma kartuše je najbolj primerna?

Canon tiskalniki imajo visoko učinkovitost tiskanja, neglede na to, če so inkjet ali laserske izvedbe. Res pa je, da niso vse kartuše in tonerji primerni z vsakega uporabnika. Če občasno uporabljamo našo napravo, potem so OEM oziroma originalne izvedbe najbolj primerne.

Za ljudi, ki veliko tiskajo se priporoča kompatibilne izvedbe tonerjev. Kompatibilne kartuše pa se tudi priporoča za vse Canon tiskalnike, ki jih pogosto uporabljamo.

Če bi radi zmanjšali stroške potrošnih materialov v pisarni, pa vedno lahko kupimo obnovljene ali ponovno napolnjene izvedbe kartuš in tonerjev. Tako bomo prihranili največ in tudi pomagali z ohranjanjem okolja.V spletni trgovini www.toner123.si lahko zasledimo bogato ponudbo različnih barv za tiskalnike vseh vrst. Obenem pa imamo na voljo za nakup tudi različne Canon in druge tonerje za laserske tiskalnike.