Šport in rekreacija

Sproščena vodna zabava za vso družino

Bazeni za otroke še zdaleč niso edina atrakcija, ki jo lahko ponudijo terme. Na voljo so še druge. Nekatere toplice skorajda na vsakem koraku ponujajo nekaj za malčke.

Priznane slovenske toplice nudijo vsakodnevne otroške animacije, kjer izkušeni in strokovno podkovani animatorji poskrbijo za izjemno zanimive aktivnosti v bazenih pa tudi izven njih. Pri animiranju si pomagajo s sodobno zasnovanimi gibalnimi pripomočki.

Otrokov prvi stik s termalno vodo

Znano je, kako zelo koristna in zdrava je termalna voda, in to ne zgolj za odrasle osebe, temveč tudi za malčke. Bazeni za otroke napolnjeni s termalno vodo poskrbijo, da malčki povsem brezskrbno čofotako po njej in tako doživljajo svoj prvi stik z zdravilno vodo.

Bazeni za otroke
V Bazeni za otroke bo uživala vsa družina.

Nekoliko večjim otrokom so namenjeni tudi notranji in zunanji rekreacijsko-masažni bazeni. Prav tako je na voljo veliko vodno zabavišče. Eno do glavnih atrakcij, s katerimi se ponašajo otroški bazeni v termah, pa so zagotovo tudi tobogani. Na voljo so tako zunanji kot notranji tobogani.

Zabava za otroke zunaj toplic

Slovenske toplice poskrbijo tudi za otroško zabavo, ki poteka zunaj kompleksa, kjer se nahajajo otroški bazeni. Malčkom je na primer na voljo Grajska trdnjava s kompleksom ekološko zasnovanih igral, ki so do otrok in okolja na sploh zelo prijazna. Z njihovo pomočjo otroci lahko dobro krepijo svoje motorične spretnosti. Trdnjava se nahaja na samem robu zdraviliščnega parka.

Terme za družine

V termah pa starši lahko rezervirajo tudi celodnevno varstvo svojih otrok. V varstvo so vključene številne koristne aktivnosti. To so na primer igre v vodi, telovadnici, v naravi.