Avtomobilske vlečne kljuke oziroma vlečne naprave

Podjetje KML Kogovšek se ukvarja z izdelavo in montažo vlečnih naprav za vse vrste in tipe vozil, katerih nosilnost ne presega 3500 kg, vse ostalo za vaš avto pa lahko kupite v trgovini Silux. Med drugim vam torej podjetje ponuja tudi avtomobilske vlečne kljuke oziroma vlečne naprave. Lahko se boste odločili za snemljive vlečne naprave, ki delujejo na sistem odvitja dveh matic. Tovrsten sistem avtomobilskih vlečnih naprav je seveda enostaven, ne potrebuje vzdrževanja, poleg tega pa prenese tudi velike obremenitve. Prilagodljivost sistema pa poskrbi za to, da se vidnega dela zadnjega odbijača ne reže. Vlečne naprave se torej po odstranitvi vlečne kljuke skoraj ne bo opazilo, opazna pa bosta le dva pritrditvena nosilčka za odbijačem.

Če si boste želeli, vam bo podjetje KML Kogovšek dobavilo tudi vlečne kljuke na patent ali pa originalne nevidne vlečne kljuke, pri katerih ne bo vidni sledov, ko jih boste odstranili. Dobra informacija pa je tudi to, da ima vlečna kljuka varnostni sistem zaklepa na ključ, sama vtičnica za elektriko pa se skrije kar za odbijač. To so zagotovo dobre novice, ki vas bodo prepričale v nakup avtomobilskih vlečnih kljuk pri omenjem podjetju.

Poleg avtomobilskih vlečnih naprav pa je posebnost podjetja tovorni program. Omenjeno podjetje vam namreč izdela in tudi montira vlečne naprave za vse vrste dostavnih, tovornih in pa počitniških vozil ter tudi tistih vozil, ki se ukvarjajo s prevozom potnikov. Če boste obiskali spletno stran omenjenega podjetja boste hitro opazili tudi informacijo o tem, da vam vlečne kljuke ni potrebno snemati iz vozila. Leta 2008 je bila namreč sprememba v zakonu, ki je odstranila člen, ki je predpisoval, da se mora vlečne kljuke sneti z vozila, če le te niso v uporabi.

V kolikor se torej zanimate za nakup avtomobilskih vlečnih kljuk je najbolje, da kar sami obiščete spletno stran omenjenega podjetja in preverite ponudbo ter ob morebitnih vprašanjih kontaktirate ekipo podjetja, ki vam bo z veseljem priskočila na pomoč.