Laserska depilacija v dermatološki ambulanti

Laserska depilacija v centru Dermacenter ima seveda kar veliko število prednosti, če jo primerjamo s klasično depilacijo oziroma britjem. Izkušnje po tretmajih laserske depilacije so namreč neverjetne. Glavne prednosti pa so trajna rešitev odstranjevanja dlak, nič več vraščenih dlak, nič več vnetij po britju, nič več »kurje kože«, poleg tega pa je postopek laserske depilacije popolnoma neboleč. To je pet glavnih prednosti, zakaj bi se odločila za lasersko odstranjevanje dlak, ki pa vas bodo zagotovo prepričale.

Že po nekaj tretmajih bodo vaše dlačice prenehale trajno rasti, poleg tega pa se boste rešili tudi vraščenih dlak, saj laser izbriše dlačno korenino. Pozabite na bolečino in vnetja pri klasični depilaciji ter britju. Pozabite na britvice, depilacijske kreme, stroške za depilacijo v kozmetičnem salonu in drugih stroškov, ki ste jih vedno imeli z odstranjevam dlak. Laserska depilacija bo odstranila vaše dlake za vedno in to brez bolečine. Tovrstna depilacije je namreč najuspešnejša in najbolj učinkovita metoda, vendar pa je pomembno, kakšen laser uporabimo pri laserski depilaciji.

Dermatološka ambulanta oziroma center ima na voljo tri laserske sisteme za odstranjevanje dlačic, vendar pa vam za trajno odstranitev dlak priporoča kar najboljši laser, to je aleksandritni laser. Za lasersko odstranitev dlak z omenjenim laserjem boste morali obiskati dermatološko ambulanto trikrat do petkrat. Pri laserski depilaciji se najhitreje in tudi najboljše odstranijo črne in rjave dlačice, medtem ko svetle dlačice zahtevajo nekoliko več tretmajev. Odlična informacija pa je tudi to, da je učinkovitost laserske depilacije enaka pri moških in pri ženskah. Tretmaji omenjene depilacije pa se opravijo nekje v razmiku štirih do šestih tednov.

Če ste se torej naveličali klasične depilacije, britja in drugih postopkov odstranjevanja dlak vključno s stroški, bolečinami, vnetji in vraščenimi dlakami, je dermatološka ambulanta pravi naslov za vas. Obiščite spletno stran dermatološke ambulante Dermacenter in se naročite na lasersko depilacijo še danes ter poskrbite, da boste v tople dni zakorakali s popolnoma gladkimi nogami.