Vsi članki in nasveti

Nalepke za na steno so lepe in moderne

Iščete poceni stenske nalepke, s katerimi bi lepo opremili vaš dom in ga polepšali? Z njimi lahko popestrite vsako steno, omaro ali kakšen drug kos pohištva. Nalepite jih namreč lahko praktično kamor koli, izbira motivov pa je tako velika, da je primerna prav za vse okuse. Na voljo so v različnih dimenzijah in barvah, najbolje od vsega pa je, da se dajo enostavno odstraniti, ko se jih naveličate. In seveda zamenjati z novim čudovitim motivom, ki ga lahko najdete na stenska-nalepka.si.

Poceni stenske nalepke za vas

Že omenjena spletna stran oziroma spletna trgovina vam ponuja številne lepe in poceni stenske nalepke, ki vas bodo očarale s svojimi motivi in kvaliteto. Če še ne veste, kakšen motiv izbrati, naj vam malo pomagamo pri izbiri. Ena od možnosti je, da enostavno obiščete spletno stran in si ogledate, kaj vse ponujajo in kakšne poceni stenske nalepke lahko najdete pri njih. Druga možnost pa je, da najprej premislite, kam boste nalepili nalepke ter to, kakšne bi se ujemale z vso drugo opremo in detajli v prostoru.

Lepo okrasite dnevno sobo

Sodobne dnevne sobe so navadno precej minimalistično opremljene. Zaradi tega so različne poceni stenske nalepke kot nalašč za to, da popestrimo zidove ali pohištvo z njimi. So cenovno ugoden okras, ki poskrbi za piko na i v vaši dnevni sobi. Poskrbi za to, da se boste v njej počutili domačno in udobno, predvsem pa za to, da bo vaša dnevna soba okrašena točno po vašem okusu in željah.

Izbirate lahko med rožicami, metulji, različnimi geometrijskimi in drugimi vzorci pa tudi številnimi napisi. Na voljo so motivi živali, cvetov, dreves in še mnogi drugi v različnih izvedbah, velikostih in stilih. Nekateri motivi so zelo barviti, drugi zadržano elegantni, tretji živahni, četrti minimalistični. Na voljo so tudi takšne z videzom ogledala pa tudi različne druge možnosti. Zaradi velike izbire se je včasih kar težko odločiti, kaj izbrati, vendar vam ni treba preveč skrbeti, saj so prav vsi motivi lepi in vsak od njih lahko vašo dnevno sobo okrasi na svoj način.

Nalepke za lepšo jedilnico

Kako bi okrasili jedilnico? Možnosti je veliko, a lepe in poceni stenske nalepke ali čudovite stenske ure so idealen okras za steno ob jedilni mizi. To lahko pustite snežno belo ali pa jo prebarvate s kakšno lepo barvo, ki bo razvedrila tako vas kot sam prostor ter ga naredila bolj živahnega. Možnosti je obilo, zato lahko res vsakdo najde kaj zase in poskrbi za to, da bo jedilnica urejena tako, kot mu ustreza.

Ena od zanimivih variant v ta namen pa so tudi različne samolepilne tapete, ki spet prihajajo v modo in s katerimi lahko popestrite kar celo steno. Če malo pobrskate po spletu, boste ugotovili, da se nad njimi navdušujejo prav vsi, ki se ukvarjajo z opremljanjem stanovanj in imajo poseben smisel za to oziroma je to celo njihov poklic. Primerno izbrane tapete s kakšnim zanimivim vzorcem namreč lahko še tako dolgočasen prostor v trenutku spremenijo in ga naredijo bolj prijetnega, podoben učinek pa imajo tudi dekorativne poceni stenske nalepke.

Nalepke za otroško sobo

Otroci imajo radi pravljične junake, različne simpatične junake in druge pisane motive, ki jih navdušujejo. To so lahko barvite sovice, veliko drevo, polno ptic, dinozavri, čarobne vile, avtomobili in letala ter mnogi drugi otroški motivi. Če jim njihovo sobico okrasite s takšnimi motivi, bodo več kot presrečni!

Odlična izbira zanje so tudi poceni stenske nalepke piši-briši, po katerih lahko otrok riše in piše. To otroci namreč zelo, zelo radi počnejo. Prav posebna izbira so tudi svetleče nalepke, ki se svetijo v temi, ali pa takšne, na katerih je motiv metra, ob katerem se otroci lahko izmerijo, koliko so že zrasli.

Kakšne nalepke za okrasitev stene izbrati?

Poceni stenske nalepke so na voljo v tako raznolikih variantah, da se je res težko odločiti za eno možnost. Ni vam treba preveč premišljevati, ampak raje kupite nekaj tistih, ki so vam najbolj všeč. Doma si izberite ene, ki vam najbolj ustrezajo, druge pa uporabite kje drugje ali pa jih spravite za kdaj drugič. Prav tako pa so takšne nalepke za okrasitev stene zelo lepo darilo ob vselitvi v novo hišo ali stanovanje!