Dom, vrt in okolicaVsi članki in nasveti

Spletna trgovina Flamula ponuja kakovostne žare

V spletni trgovini Flamula.si lahko najdete različne vrste žarov (plinske žare ali po domače plinski roštilj, žare na oglje, električne, vgradne in gostinske žare, Porsche design žare in prenosne žare), vse kar potrebujete za zunanje kuhinje, cevne plinske gorilnike in gorilnike za žare, pribor za pečenje na žaru, pa tudi plinske in električne grelnike prostora.

V Flamuli ponujajo cenovno ugodne žare, kot je prenosni žar na oglje ali pa plinski žar Flamula Adventurer, ki je popolnoma zložljiv in zato primeren za različne piknike v naravi ali le občasno uporabo. Na drugi strani pa najdemo tudi vrhunske žare za zahtevne uporabnike, na primer plinski žar SL360, ki ima šest gorilnikov in je eden od največjih žarov na trgu.

Posebnost nekaterih njihovih plinskih žarov je uporaba napredne tehnologije križnih žarkov, kar pomeni, da so plinski gorilniki nameščeni ob straneh žara. Gorilniki ogrejejo keramične elemente, ti pa oddajajo infrardečo toploto za pečenje na žaru. S takim načinom ogrevanja je pečenje zelo podobno pečenju na oglju. Dodatna prednost take razporeditve gorilnikov je tudi ta, da maščoba z mesa, ki ga pečemo, ne teče na gorilnike.

Če niste velik ljubitelj spleta in bi si ponudbo žarov raje ogledali v papirnati obliki, lahko na spletni strani trgovine Flamula z vpisom svojih osnovnih podatkov naročite brezplačen katalog, ki vam ga pošljejo na dom. Za dodatne informacije glede njihove ponudbe jih lahko pokličete na telefonsko številko, ki jo ob prvem obisku spletne strani takoj zagledate, možen pa je tudi ogled žarov v njihovem razstavnem salonu v Ljubljani. Imajo pa tudi e-mail, na katerem sprejemajo povpraševanja in odgovarjajo na vaša vprašanja.