Brazilska in klasična depilacija

To, da je depilacija postopek odstranjevanja dlak, zagotovo veste. Vendar pa lahko odstranjujemo dlake z različnimi tehnikami, predvsem glede na predel, kjer dlake odstranjujemo. Pri depilaciji gre za nanos voska, na predel namazan z voskom pa nato položimo trak in ga kar najhitreje potegnemo iz predela ter tako odstranimo dlačice. Dlake morajo biti za postopek depilacije dolge približno 0.5 cm, saj tako lahko zagotovimo dobro depilacijo. Če se za depilacijo odločite redno, boste deležni lepih rezultatov, redkejših dlačic, ki pa bodo tudi mehkejše in tanjše. Tudi vaša koža bo z redno depilacijo postala bolj mehka.

Depilacija se lahko izvaja na prav vseh delih telesa. Storitev depilacije se izvaja tako za ženski kot za moški spol, depilira pa se lahko noge, roke, prsa, hrbet, obrazne predele, pazduhe in bikini predel. Glede na to, kateri del depiliramo, poznamo tudi več vrst depilacije. Brazilska depilacija, na primer, je depilacija, kjer se odstranijo dlačice na intimnem predelu. Pomembno je, da se po depilaciji kožo namaže in se jo ustrezno zaščiti. Verjetno je brazilska depilacija ena bolj bolečih, vendar so učinki res odlični.

Strokovnjaki po procesu depilacije ne priporočajo izpostavljanja sončnim žarkom vsaj 24 ur. In kje si lahko zagotovite bikini in brazilsko depilacijo ter depilacijo nog? Te storitve vam poleg drugih wellness storitev ponuja tajski center Beli lotos. Poleg depilacije vam Beli lotos namreč ponuja tudi tajsko in ostalo masažo, nego telesa in obraza, manikuro, pedikuro, kopeli, savno in podobno. Zakaj ne bi storili nekaj za svoje telo in dušo, za svoje dobro počutje in si privoščili ustrezno storitev?

Za več informacij o ceni brazilske in klasične depilacije obiščite spletno stran wellness centra Beli lotos še danes. Rezervirajte si svoj termin in se prepustite strokovnjakom ter naredite nekaj zase in vstopite v nov dan bolj samozavestni. Zagotovo vam ne bo žal.