Zdravje, lepota in moda

Plavalni tečaj za malčka v termah

Morda vašemu malčku v termah ne bo najbolj prijalo kopanje ali udeležba na wellnessu. K sreči so na voljo še druge številne atraktivne dejavnosti, ki se jih lahko udeleži. Med drugih lahko pod okriljem izkušenih in strokovno podkovanih animatorjev in v družbi staršev raziskuje okolico term.

Terme za otroke torej poskrbijo na najrazličnejše možne načine. Še tako zahteven otrok bo na počitnicah v toplicah izjemno užival. 

Igre virtualne resničnosti v termah

Otroci naravnost obožujejo igre virtualne resničnosti. Te so na voljo tudi v toplicah. Malčki se bodo lahko sprehodili po posebni sobi doživetij, v kateri se bodo preizkusili v najrazličnejših igrah virtualne resničnosti.

Terme za otroke
Virtualna resničnost in termalna sprostitev – popolna kombinacija

Spoznajo lahko barviti srednji vek, čas, v katerem so živeli grofje Celjski, spoznali bodo ljubezen Friderika in Veronike, lahko odigrajo turnir tenisa, se preizkušajo v različnih športnih igrah. Za piko na i poskrbi vlakec in pobeg iz sobe.

Praznovanje rojstnega dne v Thermani

Thermana Laško velja za odlično počitniško destinacijo, ki razveseljuje mlado in staro. V času dopustovanja v termah lahko za vašega malčka organizirate celo nepozabno praznovanje rojstnega dne. Bazeni ponujajo čofotanje v termalni vodi, spuščanje po toboganu, plavanje v valovih, uživanje v mehurčkih, zabave z animatorji.

Terme za družine

Terme za otroke v času praznovanja poskrbijo tudi za razvajanje lačnih želodčkov. Na voljo so najbolj priljubljene otroške jedi. Na razpolago imate dva rojstnodnevna paketa – žurka in mega žur. Ne glede na to, za kateri otroški rojstnodnevni paket v termah se boste odločili, vam ponudnik obljublja nepozabno zabavo. Naj omenimo še skupno fotografiranje in seveda darilo za malega slavljenca.