Meblo jogi, pojem kakovostnega ležišča

Vsakih nekaj let se srečujemo z zamenjavo jogija in razmišljanjem o tem, kakšno ležišče naj izberemo in kupimo tokrat, da bo resnično prava izbira za nas. Veliko ljudi pri izbiri vzmetnice gleda le na ceno in udobje, ki jim ga omogoča ob prvem preizkusu, pozabijo pa, da mora kakovostno ležišče ponujati več od tega – omogočati vam mora, da se ponoči dobro spočijete in naspite.

Ponudba ležišč na trgu je zelo velika, zato je marsikateri potrošnik ob tem zmeden in ne ve, kaj izbrati. V nekaterih reklamah se pojavljajo ležišča, ki naj bi delovala skorajda čudežno in odpravila celo marsikatero zdravstveno težavo, kar pa je težko verjetno, čeprav jih najbrž marsikdo kupi tudi zaradi tega.

Kakovostno ležišče mora osebi, ki na njem spi, ponujati predvsem dobro oporo celo noč, ne glede na spalni položaj, in prav takšni so jogiji podjetja Meblo, ki so na Slovenskem že dolgo sinonim za kvalitetne vzmetnice. Meblo pomeni tradicijo, a to ne pomeni, da podjetje ne sledi sodobnim trendom, zato so v današnjih časih njihova ležišča precej drugačna kot nekoč, še vedno pa velja, da gre za jogije, na katere se lahko zanesete, saj boste na njih zagotovo dobro spali.

Na voljo so vam različne velikosti in tipi Meblo jogijev, zato morate najprej vedeti, kaj sploh hočete, saj boste le tako našli pravo ležišče zase. Izbirate lahko med jogiji z žepkastim ali klastičnim vzmetenjem, se odločite za meblo jogi iz pene ali lateksa, za posebej zahtevne kupce in za tiste, ki jim spanje res veliko pomeni, pa sta na voljo liniji ležišč Navi in Gold line. Prav vsi omenjeni jogiji so kakovostni, zato se vam s tem ni treba obremenjevati, pri izbiri bodite pozorni le na to, da bo ležišče, za katerega se odločite, pravo za vas in za vaše spalne navade.

Vzmetnice Meblo so v osnovi treh različnih trdot, od zelo mehkih, v katere se bo vaše telo kar pogreznilo, zato boste imeli občutek, kot da spite na oblaku, do malce trših ležišč, ki se bodo s svojo mehkobo še vedno prilagodila vašemu telesu, pa do najtrših in najbolj kompaktnih ležišč. Pravilna trdota jogija je odvisna tudi od vaše telesne teže, zato ima prav vsak Meblo jogi oznako, na kateri piše, za katero težo je to ležišče najbolj primerno.

Večina jogijev Meblo je protibakterijsko zaščitenih, nekatera pa imajo tudi antialergijsko zaščito, kar je za alergike in astmatike neprecenljivo, saj bo tako v njem manj prahu in pršic, lahko pa se odločite tudi za ležišče s pralno prevleko, kar pomeni, da boste tudi sami lahko poskrbeli za boljšo higieno jogija in tako podaljšali tudi njegovo življenjsko dobo.

Čeprav so Meblo jogiji zelo kakovostni, pa jih je tako kot ostala ležišča priporočljivo menjati na 5 do 7 let. Na njihovi spletni strani boste našli nasvete za to, kdaj je jogi nujno in čim prej potrebno zamenjati, pa tudi navodila za pravilno izbiro vašega jogija in za dobro in prijetno spanje.

Preberite več o tem kaj je Contrakel krema tu.