Gospodarstvo

Širitev našega poslovanja v Slovenijo

Širitev poslovanja je morda največji podvig vsakega podjetja. Če pa to storimo na tak način, da se širimo v druge države, pa je zahtevana izjemna previdnost in natančnost. Davki v Sloveniji so drugačni, če želimo prihodke obdržati v državi, ali pa jih prenesti domov. Odvisno je od naše strategije, ki jo bomo vpeljali. Nekatera podjetja želijo biti fizično prisotna v tujini, druga pa samo poslovati in imeti dobro pretočnost dobička do matične države.

Internacionalni zakoni, ki uravnavajo davke, se morda zdijo dokaj zahtevni na prvi pogled, vendar ni tako. Če nam pomagajo strokovnjaki iz svetovalno-finančnega podjetja, kot je protax.it, smo vedno na pravi poti, kar se tiče sledenja zakonodaji in varovanju svojega poslovanja.

Struktura našega poslovanja

Davki v Sloveniji

Davki v Sloveniji so znani po tem, da so dokaj visoki. To je izredno pomembno, saj jih moramo upoštevati in pravilno obračunati mesečno in letno. Tako se izognemo nepotrebnim zamudam in kaznim, ki se lahko pokažejo nepričakovano, če ne upoštevamo zakonodaje do popolnosti.