Dirkajoče muhe in ljubezenski ptički, čudovita primera kreativnosti

Verjetno niste uganili, da gre za otrokom prijazna imena poganjalcev?

Chebeltza.com, podjetje, ki se ukvarja z prodajo kvalitetnih poganjalcev in drugih igrač, je poimenovalo dva poganjalca z pravimi slovenskimi imeni.

Poganjalec »Dirkajoče muhe« je dobil ime, ker je na njem tudi motiv nedobudne muhe, medtem ko je poganjalček Ljubezenski ptički poslikan z ptički polnimi ljubezni.

dirkajoče muhe
Poganjalec Dirkajoče muhe.

Slednji je namenjen predvsem deklicam, prvi pa je primeren za oba spola.

Oba poganjalca združujeta ravno to kar najbolj cenim pri otroški opremi. Po eni strani sta nekaj, kar pomaga otroku razviti motorične sposobnosti in olajša prehod na otroško kolo, po drugi strani pa sta oba kvalitetna proizvoda. Kako pa to vem?

Oba sta narejena z gumastimi kolesi in leseno konstrukcijo. Les je otroku zelo prijazen, vsekakor pa nima nobena plastika ne vzdržljivosti, ne lepega izgleda lesenega poganjalca.

Brez dvoma si oba poganjalčka zaslužita več pozornosti!

Ker se da višina sedeža nastaviti, sta oba primerna tako za malčke po drugem letu starosti, kot tudi za otroke do starosti štirih let. Seveda je to popolnoma odvisno kako hitro vaš kričač raste!

Kar pa je meni predvsem drago, je da so Dirkajoče muhe, kot tudi Ljubezenski ptički poganjalca, ki zdržita več kot enega otroka. Kot taka se povrneta tako cenovno, kot tudi časovno. Raje se odločim za kvaliteto, saj jo lahko tudi naprej prodam po dosti višji ceni.

Poganjalec Ljubezenski ptički.
Poganjalec Ljubezenski ptički.

Kot že veste, je cilj poganjalca omogočiti lahek prehod na kolo, kar pomeni, da otrok ne bo potreboval ur učenja, padcev in poškodb. Po pričevanjih staršev uporabnikov, so otroci brez kakršnih koli težav začeli uporabljati kolo.

V samem bistvu sta ti dve imeni poganjalcev nekaj res posebnega. Gre za izdelek, ki je poimenovan slovensko, je nekaj, kar si otroci lahko zapomnijo, sta pa oba tudi poslikana z privlačnimi motivi.