Otroško kolo Early Rider Belter

otroško-kolo
Poganjalec ni kolo, saj nima pedalov.

Danes je že dokazano, da otroci, ki imajo pred pravim kolesom poganjalčke, veliko prej kot tisti, ki so imeli pomožna kolesa. Otroška kolesa z pomožnimi kolesi so vedno zavarovana in se ne morejo prevrniti, ko se otrok pelje ali pa ko je pri miru. Pr poganjalčkih pa se mora poganjati in da se pelje, mora dvignati noge in s tem lovi ravnotežje. Tudi ko se ustavi je potrebno dati noge na tla, da se ne prevrne. Za vse to je potrebno dobro ravnotežje, ki pa za na daljno učenje z pravim kolesom veliko pripomore. Otroška kolesa so danes precej različna glede kakovosti, barv, oblik, teže in marsikatere stvari, ki je pomembna za vas in vašega otroka. Če želimo, da je otroško kolo čim lažje, potem je najboljše, da se odločimo za nakup Early Rider Belter, ki je najboljše kolo za začetnike, ker je tudi precej lažji od ostalih koles.

 Če so otroška kolesa lažja, je za otroka tudi lažje učenje

Otroško kolo kot je Early Rider Belter je narejeno z znanjem dobrih izdelovalcev koles, ki so dobro preučili vso otroško psihologijo, ki jim je pomagala do dobrega rezultata. Kolo Erly Rider Belter je najlažje otroško kolo na svetu, saj tehta dobrih 5,6kg. S tem odkritjem pa so otrokom pripomogli, da je njihovo učenje lažje, še posebej za tiste, ki so pred tem uporabljali poganjalčke. To kolo je primerno za otroke, ki so stari nekje od 3 do 6 let in se čimprej želijo naučiti vožnje z kolesom, brez da jim kdo pri tem pomaga. Saj vsak otrok sanja o svojem kolesu, ki ga bo nekoč pričakal pred hišo i ga bo lahko pokazal vsem prijateljem. Najpomembnejše je, da najdete kolo, ki bo všeč vašemu otroku in tudi vam, ker bo varen in vam bo s tem prikrajšal veliko skrbi, ko bo vaš malček poizkušal nove vragolije.

Otroška kolesa so lahko zelo kakovostna, ampak Early Rider Belter pa je najboljši

 Early Rider Belte so strokovnjaki naredili kot izjemno učinkovito in lahko kolo. Med drugimi pa je prvo kolo na svetu, ki ga poganja zobati jermen. Pri tem otroškim kolesom so naredili popolno nadgradnjo, saj je izjemno lahek, avtomatsko prilagojen za najmlajše voznike in vrhunske izdelave. Vsekakor si takšno kolo želi vsak otrok in ob nakupu le tega, ne boste razočarani, ker je odlične izdelave n izredno varno kolo. V tem primeru so vaše skrbi potešen in srečna na obrazu vašega otroka neomejena. Z njim bo lahko pridobil veliko znanja in tudi precej vragolij.